הזמנה לתערוכת אלטרנטבע

שלום, רציתי לשאול את הועד במה הארוע

הזה שונה מכל ארוע מסחרי,ולמה אנחנו צריכים לממן את הארוע בכסף הציבורי, גם דרך הועד שלנו וגם דרך המועצה הציבורית, מה עוד שהארוע לא מתקיים בכלל בישוב אלא בירושלים? למה הארוע יוצא מטעם הועד? מה הקשר לקהילה שלנו?

תערוכה אלטרנטבע

כדי להרגיע את התושבת שדואגת לכספי הציבור מדובר בתרומה של שתי תושבות מלפיד אשר מדי שנה פועלות בהתנדבות למען התושבים. את הכרטיסים לארוע זה הן תרמו למועצה כאשר היתה הסכמה עם המועצה שיארגנו הסעה. מאחר ובארוע זה יש פעילות לנפש ולרוח כדאי שתבואי גם את. גלית מזכירת הועד

מודה על התשובה , אבל עדיין אני לא

מבינה מדוע הועד מממן ארוע פרטי מסחרי של תושב, שאינו נעשה כמובן לשם ההתנדבות או לשם שמיים אלא לשם רווח פרטי של כסף נטו ופרנסה וזה על הכיפאק להרוויח, אבל מה שצורם לי כאן שועד הישוב מממן כספי ציבור בשם התושבים והרווח הכספי לא חוזר לועד אלא הולך היישר לכיסי המשפחות היוזמות, לי זה נראה קצת לא ראוי בהתנהלות הציבורית. האם לדוגמא, ועד לפיד יממן לי כיזמת, חרוצה לא פחות, את יריד הפרחים שאני חושבת להפיק בנתניה ויזמין את כל תושבי לפיד ליריד הזה , במימון נדיב של המועצה ואוטובוסים בחינם על חשבוננו ,ועוד יסכים שכל הרווח יילך לכיסי האישי, לבעלי ולמשפחתי? אם לא, יש כאן משהו מאוד, אבל מאוד פגום לדעתי בניהול הכספים שלנו.

namaa

New member
יש טעם לפגם לאור זהות המארגנים

ותערוכה מסחרית למכירת מוצרים היא לא ארוע תרבותי ואם כבר מארגנים הסעות חינם לארועים מסוג זה היה עדיף כבר לארגן הסעות לארועים הרבה יותר מושכים כמו תצוגת הזיקוקים בתל אביב או הופעות אחרות שניתנות חינם בפארק הירקון. משום שמדובר באשתו של יו"ר הוועד היה צריך לחשוב יותר טוב.

נעמה את מתחזה לא מלפיד

אני לעומתך מתחזה תוצרת בית אוטנטי. הבנתי שאלרנטבע זה לרוחניות. אולי עוד תגלי שם שבגלגול הקודם היית amuta2.

שניתכלת

New member
אלטרנטבע

איך את משווה את התערוכה עם הזיקוקין והפקקים שנלוו להם לארוע המדובר? האם ידוע לך שהמארגנים מכניסים אותנו חינם? על חשבונם!!!! אני מברכת על כל תמיכה ביזמות של תושבי הישוב שתורמות להעשרת עולמנו. כל יוזמה מבורכת. אגב, למה אופרה כן מסובסדת לעשירון העליון ולי לא מסבסדים תיאטרון. האם הייתה יזמה של מישהו בישוב לתרום לי כרטיסי כניסה לתערוכה ביזמתו. הייתי שמחה לקבל כרטיס כזה .

שניתכלת

New member
אלטרנטיבע

למירב אני שמחה שאיכפת לך מכספי ציבור. לפיד כישוב קבילתי וכמו כל ישוב אחר מארגנים פעולות תרבות כדי ליצור גיבוש בין התושבים בין היתר על ידי ארועים תרבותיים שמותירים בנו חוויות משותפות . פעולות התרבות בכללותן מסובסדות על יד כספי ציבור אפילו האופרה מסובסדת מכספי ציבור. אני שמחה שהועד שלנו מארגן לנו פעולות תרבות כיפיות לטעמי ובמקרה זה גם מחוץ ללפיד. בשבילי ארוע זה הוא חוויה קהילתית נוספת . אשמח שגם אתם תגיעו ותיהנו.

שמישהו יסביר לי בבקשה

1. כדי לקנות מוצרי טבע בתערוכת אלטרנטבע אני צריך לשלם על כניסה לתערוכה? 2.בתמורה לוויתור על תשלום הכניסה מועצת חבל מודיעין והוועד מממנים אוטובוסים לירושלים?

ומה בתערוכה... (מחיר כניסה 25 ש"ח):

*מיטב בתי הספר והמכללות ללימודי רפואה משלימה; *מרכזים רוחניים, *מיטב החברות למזון בריאות, תוספי מזון, ויטמינים וצמחי מרפא; *שמנים ארומתיים ורפואיים; *מוצרי בריאות וטבע; *מכשור חדשני בריאותי; *קריסטלים אבני מרפא ומוצרי פנג שואי לעיצוב פנים הוליסטי; *מרכזי רפואה משלימה של קופות החולים *ספרות, מוסיקה, קוסמטיקה ותכשירי טיפוח טבעיים *תכשיטים קלטיים, בגדים מכותנה אורגנית, *מנורות קריסטל המלח, *מוצרים אקולוגים *שיטות ובדיקות חדשניות לאבחונים וטיפולים *מגוון פתרונות הוליסטיים בנושאי: הפרעות קשב וריכוז, דיסלקסיה, גמילה *מעישון, הרזיה ודיאטה, שיפור הראייה ועוד. *מבחר עשיר ומגוון של מוצרי העידן החדש; ועוד.

תערוכת אלנטרנטבע

כהבהרה הכניסה לתושבי הישוב חינם. רוב הפעילות בתערוכה סובבת סביב הדרכות והרצאות בחדרי הדרכה. החלק של המכירה הוא החלק השולי והנלווה. בברכת יום נעים רגוע ומלא בריאות גלית מזכירת הועד

TakeOne

New member
לא צריך להתנצל!

שיתנצלו הפחדנים העלובים שבעילום שם תוקפים, רק על מנת לתקוף. מוגי הלב שמנצלים את המדיום הזה על מנת להסתתר ולהאשים אחרים. כבר הוכח לא פעם שכאשר זהותו של מי מהם התגלתה, התברר שמדובר בטיפוס רופס, חסר עמוד שידרה שאינו מסוגל לכלום, מלבד לתקוף בעילום שם. לא צריך להתנצל וגם לא להגיב על דבריהם.

הבעיה היא האוטובוס שמממנים מכספי

ציבור לאירוע מסחרי ולמה דווקא לאירוע זה? אין טענה לגבי האירוע עצמו כל הכבוד למי שתורמים כניסה חינם לתושבי הישוב

TakeOne

New member
למה לא?

למה לא לאירוע הזה? מתי אתה הצעת אירוע אחר? אפשר לחשוב שיש כאן עשרות הצעות בחודש ובחרו דווקא בזו. אתה הרי לא הצעת כלום. לשיטתך הכי טוב זה לשבת בחיבוק ידיים - לא ליזום כלום, כי חס וחלילה מישהו יקפוץ ויעיר הערות חכמות. למה אפשר לממן "מכספי ציבור" אוטובוס לבילוי של הנוער (לתל-אביב) ואי אפשר פעם אחת לממן בילוי של המבוגרים? תלמד לפרגן. להגיד תודה. קח ת'אוטובוס הזה, סע ליריד וקנה לך איזה אבנים סיניות או שיקוי טיבטי להרגעת הנפש. במחשבה שנייה, תביא ארגז. יש כאן עוד כמה שצריכים את זה.

איילנון

New member
אלדד תנסה להקשיב בלי להתרגז

לפי התגובות שלך גם לך לא יזיק אבן אחת או שתיים. אנסה להסביר לך מדוע בכל זאת יש כאן בעיה. תושבים לא יוזמים ארועי תרבות - זה נעשה ע"י ג'ינה או הוועד. כאשר הוועד מקדם ארוע מסחרי שמבוצע כעסק מסחרי של אשתו של יו"ר הוועד נוצר ניגוד אינטרסים ברור. זה בדיוק ההבדל כאשר מארגנים הסעה לנוער לתל אביב - כי הקניון בתל אביב הוא לא בבעלות אחד מאנשי הוועד. הנושא הזה של ניגוד אינטרסים של נבחרי ציבור הוא די מקובל בארץ וצריך להזהר מזה. כדי למנוע את כל הפרשה הזאת היה פשוט צריך לחלק כרטיסים חינם לתערוכה וזהו.

תערוכה

אולי תקראו שוב את הפלייר של התערוכה ותבינו שהכרטיסים ניתנים חינם. גלית מזכירת הועד

למעלה