הזמנה מאתר טרנסדיזיין

• פותח הנושא weim
  • פורסם בתאריך

weim

New member
הזמנה מאתר טרנסדיזיין

שלום, אני קוראת די חבוייה פה בפורום אך רציתי לשאול שאלה בנוגע להזמנה מהאתר הנ"ל. הזמנתי מהם מס' לקים באמצע חודש נובמבר. חיכיתי למעלה מחודש וההזמנה לא הגיעה. פניתי אליהם והם הציעו לזכות אותי או לשלוח מחדש. ביקשתי שישלחו שוב את החבילה כי מאוד רציתי את הצבעים שהזמנתי. הם שלחו לי INVOICE עם הפרטים של המשלוח החדש. אנחנו בתחילת פברואר ועדיין החבילה שלי לא הגיעה. האם למישהי מכן גם לקח הרבה זמן לקבל מהם חבילה? אציין רק שזה לא האתר הראשון ממנו אני מזמינה ומעולם לא היתה לי בעיה לקבל בדואר חבילה כזו או אחרת. תודה,

Ultra marine

New member
מוזר...

גם לי קרה מזמן שחבילה של טרנסדיז'יין לא הגיעה אלי אבל לדעתי זאת היתה טעות שלי כי זה היה אמור להגיע לעבודה שלי. בכל מקרה פניתי אליהם והם שלחו לי שוב (והחבילה הגיעה) לא יודעת מתי שלחו לך את החשבונית של המשלוח השני, אבל קחי בחשבון את הקריסמס שהיה..

noash5

New member
זה קורה לי בדיוק עכשיו!

הזמנתי חבילה מטראנסדיזיין ב-05/01. עוד באותו יום, אחרי כמה שעות בלבד קיבלתי מייל שנכתב שהחבילה כבר נשלחה אליי, צורפה החשבונית למייל וגם מס' מעקב. מאז מס' החבילה שלי לא מופיע בכלל באתר של הדואר בארה"ב: Label/Receipt Number: LN761887915US\ There is no record of this item. זאת ההודעה שאני מקבלת... כשפניתי אליהם שבוע אחרי ושאלתי למה זה לא מופיע (הזמנתי גם מאיביי מוצרים קצת אחרי שהזמנתי מטראנסדיזיין ועליהם הייתה אינפורמציה..) הם אמרו שבגלל תנאי מזג האוויר הדואר לא עודכן. אחרי שלושה שבועות מתאריך ההזמנה שלחתי מייל נוסף ואיום שאם הם לא מבררים מה קורה עם החבילה ולמה זה לא הגיע אני פונה לפייפאל הם שוב אמרו לי להמתין.... אני לא מתכוונת להמשיך, היום עברו בדיוק 4 שבועות מאז שהם "שלחו" את החבילה ואני מתכוונת היום או מחר לפנות לפייפאל (מותר לפתוח דיספיוט תוך 45 יום..) חשוב לציין שכבר קיבלתי חבילות מסין ומארה"ב שהזמנתי אחרי וכבר הגיעו מזמן.... כנראה האתר לא כ"כ אמין כמו שכולנו חשבנו. ממליצה לך להתייעץ בפורום איביי ופייפאל, אולי הוא אמר לך שהוא שולח לך חבילה מחדש בשביל שלא תתלונני ויעבור זמן התלונה.. לפי מה שהבנתי לא משנה כמה זמן עבר את יכולה לפנות לחברת האשראי והם מחוייבים להחזיר את הכסף...

weim

New member
דווקא באתר הדואר האמריקאי

אני רואה שהחבילה אכן התקבלה למשלוח ביום שנאמר לי אבל לא מעבר לזה. אין לי מושג אם באפשרות הדואר האמריקאי לברר מה עלה בגורל החבילה. בכל מקרה, פניתי היום שוב לשרות הלקוחות שלהם והפעם פשוט אבקש זיכוי.

Ultra marine

New member
רגע רגע רגע,

החבילה שנשלחת מטרנסדיז'יין אמנם בעלת מספר אבל אין לה דואר עוקב!!! ברור שלא יהיה לך מידע עליה באתר הדואר!!!

noash5

New member
לכל חבילה בארה"ב יש קוד

לא אחרי כולם ניתן לעקוב כמו דואר רשום אבל כשאת מזינה באתר כתוב שהפריט נמסר לשליחה, איפה ותאריך השליחה. את מוזמנת לבדוק: http://www.usps.com/ זה האתר של הדואר בארה"ב LN761887915US זה מס' החבילה של טראנסדיזיין ואלה מס' של חבילות שהזמנתי מאיביי, גם הם לא בדואר רשום, נשלחו אחרי וכבר הגיעו חבילה 1: LJ851036709US חבילה 2: LJ850924699US

Ultra marine

New member
נשאלת השאלה מה מסמן ה N

יכול להיות שבכל זאת אי אפשר לעקוב אחריה למרות שאני נתקלתי ב LJ וגם לא הצלחתי לעקוב אחריהם..

noash5

New member
מה מסמלת ה-N אני באמת לא יודעת

אבל אני כן יודעת שאמור להיות כתוב מועד השליחה. לא הצלחת לעקוב אחריהם אבל היה עליהם מידע כלשהו?

Ultra marine

New member
לדעתי לא מצאתי כלום..

עשיתי 4 הזמנות מטרנסדיז'יין (מחכה שה 5 תגיע) הראשונה היתה לי בעיה איתה (באשמתי, נתתי כתובת בעייתית והם שלחו שוב והכל היה בסדר) אח"כ קיבלתי פיקס את 3 ההזמנות הנוספות. לקח שבועיים לפעמים קצת יותר אבל הכל הגיע סבבה לגמרי. עם החגים ובלגן החבילות שהיה, לא יפתיע אותי אם חבילה הלכה לאיבוד. עוד סיבה לא להזמין בהיסטריית החגים..

רוני325

New member
גם לי זה קרה אבל עם אתרים באיביי הם שלחו לי

פעם ראשונה ולא הגיע אח"כ שלחו בשנית וגם לא הגיעו החבילות (הזמנתי כמה) ועבר הרבה זמן מאז החבילה השניה שוב פניתי ומקווה שיזכו אותי אני גם לא מבינה מה קורה פה...וגם אצלי אין אפשרות למעקב ...

למעלה