הזמנה מגרמניה דרך פייפל בלבד. יש מספר מעקב. זקוק לעזרה!

• פותח הנושא EL210
  • פורסם בתאריך

EL210

New member
הזמנה מגרמניה דרך פייפל בלבד. יש מספר מעקב. זקוק לעזרה!

היי.

לפני כחודש פניתי למישהו באיביי כדי שישלח לי משהו מסוים ואכן הוא הסכים ועשינו את העסקה דרך פייפל.
יש לי מספר מעקב, אבל הוא לא עוזר לי במיוחד, פשוט כי הוא לא אומר כלום.
אני בודק באתר הגרמני וכתוב שם שהחבילה נשלחה כבר משם ובעצם כבר אין מידע עליה מן הסתם.
באתר הדואר לא כתוב כלום לגביה.
עבר חודש... אני יודע שצריך להיות סבלני, אבל זה קצת מלחיץ.
איך אני יכול לברר איפה היא? יש אפשרות כזו? (לא יודע אם זה משנה, אבל היא מתחילה בRR ומסתיימת בDE)

תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
כנראה יצאה משם ועוד לא נקלטה כאן... זה המצב נכון לעכשיו

כי יש עומס גדול בתקופה הזאת של השנה.
&nbsp
אתה יכול לנסות אתרי מעקב בינ"ל שבודקים במקביל מול הרשויות בארץ המוצא והיעד ויכולים לשלוח לך דוא"ל אם וכשיהיה עדכון. אני אוהבת לעבוד עם זה:
http://trackitonline.ru/
&nbsp
אני יכולה לומר לך שחבילה שהזמנתי בדיוק לפני החגים ב-24/12 מחנות בגרמניה (לא קשורה לאיביי) נשלחה ב-28/12 דרך הדואר הגרמני (DHL, לא חברת הבלדרות) והיום קיבלתי (מהאתר הנ"ל) עדכון שב-29/12 היא נשלחה מגרמניה ועוד אין שום עדכון מישראל. מניסיוני חבילות מגרמניה לא מגיעות כ"כ מהר בד"כ, גם שלושה שבועות זה סטנדרטי, אז בתקופה הזאת של השנה זה בהחלט עלול להתעכב יותר. אין מנוס אלא להתאזר בסבלנות...

emen

New member
גם לי קרה לא פעם.

הזמנתי הרבה מגרמניה ומתברר שבחלק גדול מהמקרים, כשהחבילה הגעה לארץ, דואר ישראל נתן לה מספר מעקב אחר (לא יודע למה) ולכן לא היה שום מידע נוסף באתר של הדואר.
גם קרה לא מעט, שהחבילה שכבה בסניף ופתק הודעה שנייה (ראשונה בכלל לא קיבלתי) הגיע רק אחרי שבועיים וחצי.
לכן מומלץ תמיד לבקש שיכתבו את מספר הטלפון שלך על החבילה. ככה תקבל הודעה מיד ברגע שמקבלים אותה. רוב הסיכויים שהחבילה שלך כבר שוכבת בסניף או בחנות.

trilliane

Well-known member
מנהל
ההמלצה שלי: לא לבקש אלא לכתוב בעצמך את הטלפון כחלק מהכתובת

כלומר מלבד מילוי המספר בשדה הייעודי לטלפון (שקיים לפעמים כחלק מהכתובת ולפעמים מודפס איתה, תלוי בחנות/מוכר) לכתוב את מספר הטלפון כחלק אינטגרלי מהכתובת. בד"כ יש שתי שורות לכתובת והשורה הנוספת ללא שימוש, זה שימוש מצוין.
מאז שאני עושה זאת כמעט שאין בעיות (אלא אם המספר לא קריא, לפעמים הם מדפיסים קטן וקשה לקרוא...) ואני לא צריכה לפנות או לבקש טובות.

MegaMan4

New member
אני חושב שיש דרך לברר את מספר המעקב החדש איך שהוא

מישהו יודע אולי ?

למעלה