הזמנה מיוסטון מורה נבוכים

bbraun

New member
הזמנה מיוסטון מורה נבוכים

שלום אני מעוניינת להזמין מוצרים - אנזימים מיוסטון. יש הרבה סןגים מכל דבר מי מוכן להאיר לי את הדרך... מה ההבדל ביןפפטיזיד לבין AFT פפטיזיד? תודה בת 7

bbraun

New member
גם מה עדיף או מה ההבדל בין

Peptizyde (capsules, with rice bran לבין Peptizyde (capsules, with cellulose)

אור לנו

New member
הקישור לא נפתח לי אז אני מעתיקה...

קפסולות: ההבדל בין הגירסה עם האורז לגירסה בלי האורז היא שהגירסה בלי האורז נוצרה במיוחד ומתאימה לדייאטת SCD, שבה לא אוכלים פחמימות מורכבות, בהן דגנים. אנחנו משתמשים בגירסה עם הצלולוז, אבל אם אתם אוכלים דגנים ואורז, אין ממש הבדל. נסו אחד מכל אחד ותראו אם יש הבדל בתגובה. כדאי להתחיל עם הגירסאות שאינן מכילה ברומלין ופפאין, שהרבה ילדים אינם מגיבים אליהם היטב. אחרי כמה זמן אפשר לנסות גם אותן. אנחנו מצאנו שהקפסולות נוחות יותר מהאבקה. האבקה נראית זולה יותר אבל היא פשוט מעורבת ביותר צלולוז. יותם לא היה מוכן לקחת את זה. לגבי הטעם: הטעם של נו פנול ושל זיים פריים אינו נורא כל כך. הטעם והריח של פפטיזייד נוראים גם באבקה יבשה וגם בתוך האוכל. נתתי כאן בעבר שורת פטנטים איך להסוות את הטעם. הקפאה עוזרת, וגם משהו שומני (אבל לא מוצרי חלב, הם מקבלים מייד טעם של קיא). אנחנו קנינו ממרח פירות אורגני ללא סוכר, ערבבנו והקפאנו בתוך תבנית קוביות קרח. הייתה תקופה שיותם אהב לאכול את זה כממתק. הורים אחרים הקפיאו כדורי שוקולד. בספק של קארן דה פליס יש טיפים. צריך לאכול אותם בתוך 30 דקות מהוצאתם מההקפאה, ועדיף כמה שיותר מהר. תמי

למעלה