הזמנה מ transdesign ?

ronali3

New member
הזמנה מ transdesign ?

שלום לכולן, הבנתי שדובר כאן שלא ניתן יותר להזמין מ transdesign לארץ
בכל אופן אני נוסעת לארה"ב,מישהי יודעת כמה עולה משלוח ? לא מצאתי באתר .. וגם בנוסף ראיתי שלקים של Essie עולים שם 8 $ אבל OPIנשארו במחיר שפוי של 5$.... מה אתן אומרות שווה להזמין ? יש מבחר קטן לפי מה שראיתי... או שאני יכולה למצוא את הלקים האלו בארה"ב במחיר נורמלי יותר(קשה לי להאמין שזה יהיה ..
) תיכננתי על לקנות שם מלא לקים ואז הסתכלתי באינטרנט, נגיד לק של Revlon עולה שם 5$ ואני קניתי אתמול בעזריאלי ב16 שקל... קיצר אכזבה

פנרה

New member
קצת סדר!

אז ככה, קודם כל המשלוח מטראנס בתוך ארה"ב תלוי במשקל של הלקים, כלומר תלוי כמה לקים את מזמינה. הייתי נותנת לך דוגמא אבל אני ממש גרועה בזלכור מחירים. אני חושבת שעל הזמנה של 9 -10 לקים המשלוח עלה לי בערך 8-9. אבל שוב- זה תלוי משקל.. בחנויות פה המחיר הרגיל של אסי ו opi הוא 8-8.5 ככה שתלוי כמה את מזמינה, opi עוד שווה לך להזמין, אבל אסי בהחלט לא כי את משלמת מחיר רגיל של חנות פלוס משלוח, לכן כבר עדיף לך פשוט לקנות בחנות רגילה. צ'יינה גלייז גם עדיף לך להזמין מהאינטרנט. יש כל מיני לקים זולים שניתן לקנות בחנויות כמו CVS, Walgreen וכו', כמו למשל לקים של סינפול שחלקם אף עולים 99 סנטס. בקיצור- אל ייאוש!

simoneta

New member
דווקא זכרת בסדר.

משלוח 10 לקים בתוך ארה"ב עלה לי לאחרונה 9.48$. כבר אין לי סבלנות לחכות עד שהיא תגיע אלי...

ronali3

New member
איזה לקים זולים ניתן למצוא?

ראשית תודה על התגובה
אז ככה , הסתכלתי באינטרנט וראיתי שרוב הלקים עולים בערך 4-5$ . איך הלקים של cover girl ? Wet 'n Wild? איזה לקים זולים ניתן לקנות שם ? Wet 'n Wild נגיד עולים בארץ 10 שקל ובארהב 1.5$..ההבדל הוא לא רציני וזכור לי שהם גם לא משהו בכלל
בכל אופן אני אהייה במנהטן ובחלק מהזמן מחוץ לעיר,אז אני אלך לאיזה סופר גדול .. כמה המחירים שם של לקים של revlon וכל אלו ? מוזר לי שזה כמעט כמו בארץ ..
כי האיפור הוא בהבדלים משמעתיים.... תודה!

פנרה

New member
בררר התקלת אותי!

לא התנסיתי בלקים של קובאר גירל או של ווט נ ווילד. 95% מהלקים שלי הם של אופיאיי, אסי וצ'יינה ולכן אני גם לא יכולה בדיוק להגיד לך כמה הלקים של רבלון וכו' עולים פה. מה שכן, לדעתי הרוב אכן בין 4-6. לקים זולים הם כמו שציינתי לקים של סינפול או לקים של ווט נ ווילד כמו שאת ציינת. אני מניחה שיש עוד, רק שאני לא ממש יודעת. לקים נחמדים במחיר של 5 דולר הם הלקים של מילאני, התנסיתי בשלושה מסדרת ה-3D שלהם והם היו סבבה. אבל בעיני הלקים של צ'יינה טובים יותר, וזולים יותר אם מזמינים באינטרנט אני ממש ממליצה לך ללכת למקומות כמו CVS וכו' ולא ממש לסופר (התכוונת לסופרמרקט כן??) כי שם המבחר הרבה הרבה יותר גדול, לפחות איפה שאני גרה.כמו שיש את טרגט, וולמארט ודומיהם. עוד משהו, תנסי לבדוק אם באיזור שבו תשהי יש חנויות כמו ULTA, Sally Beauty Supply, Trade Secret ואפילו חנות בשם Christmas Tree Shops שהיא חנות זולה ממש שיש בה הכל, כולל מבחר גדול של חברות לקים

ronali3

New member
ובאיזה אתר את קונה?

אמרת שאת קונה באינטרנט,את קונה בtransdesign? או באתר אחר ? איך האתר www.drugstore.com ? הוא נחשב יקר? אני התכוונתי לספורמרקט
בכל אופן אני אחפש קופונים למיניהם ..
תודה רבה!!!!

פנרה

New member
עד עכשיו אכן הייתי קונה בטראנס...

מאחר והמחירים היו זולים משמעותית מהחנויות. מאז שהעלו את המחירים את קולקציית הריזורט של אסי רכשתי בחנות, את השרק עוד הזמנתי מהאתר אבל בקרוב הם יפסיקו למכור אותם גם ככה, ושאר האתרים כנראה יעלו את המחירים למחיר החנויות שהוא בערך 8-8.5. אם מחשיבים את עלות המשלוח זה כבר ממש לא יוצא שווה, והדבר היחיד שכנראה אמשיך להזמין יהיה צ'יינה כי הוא עדיין זול ב2-2.5 דולר מבחנויות. לא רכשתי מעולם באתר של דראגסטור אבל זה נראה כאילו המחירים שם הם די רגילים, אני לא רואה משהו שהוא זול משמעותית מהמחירים בחנויות. אולי שווה לך לעשות קניה באיביי. אני אמנם לא רוכשת שם אבל יש כאן המוני בנות שמזמינות שם, וככל הנשמע המחירים שם לאופיאיי למשל עדיין זולים יותר. חשדתי שאת מתכוונת לסופרמרקט! בסופרים לידי לפחות, באמת שאין מבחר גדול של לקים. יש שם כמה של אופיאיי, וזה נראה כאילו הם כל כך נדירים כי הם נמצאים בתוך קופסה מפלסטיק צמיד כאילו זה אוצר מדיני... בקיצור באמת שלא משהו שווה.... לכי לאחד מהדראגסטורס שציינתי למעלה, הם נמצאים בכל חור... אם את מוצאת קופונים שוום- שתפי!

ronali3

New member
מסקנות.? ? ../images/Emo13.gif

אז ככה נראה לי שאני אזמין איזה 4 לקים של opi (נשאר להם בכלל מבחר?
)ואיזה 2-3 של צ'יינה גלאז ועוד איזה אחד של CND מטראנס..מה את אומרת להזמין עכשיו או לחכות עוד איזה שבועיים ..? או שיגמר המלאי של opi? התכוונתי לדרגסטור,כמו וולמרט וחבריהם .. אני מקווה שהם יהיו זולים
תיכננתי לקנות סטוקים של לקים,כי בארץ שאני שונאת לקנות,עד שיש מבצע אין מבחר ..
ובטוח איפה שהוא אפשר למצוא קופונים שווים לא, טוב אחותי גרה בניו יורק והיא מלכת הקופונים!
אם אמצא אשלח לך במסר כבר או משהו! וד"א איך המחירים של הפצירות ? בארץ של orly עולה 30 שקל ל2 והם היחידים שבאמת עבדו לי כמו שצריך, אבל זה מחיר מטורף
תודה

פנרה

New member
זו נשמעת הזמנה טובה

בתנאי שתמצאי 4 של opi שאת מעוניינת בהם. בנוסף בהחלט הייתי מזמינה עכשיו מאחר וזה נראה כי המבחר קטן, נראה לי שכל בחורות בהיסטריה שהם לא ימכרו אותם יותר וכולן מזמינות opi בטירוף
יש פה מלא מבחר של פצירות, חלקן ממש זולות זה תלוי מה את מחפשת ומה מוצא חן בעינייך. אם תמצאי באיזור שלך את Sally החנות שהזכרתי למעלה אז תראי שיש שם המון- פצירות באפרים הכל. אבל גם בכל הדראגסטורס את תמצאי מבחר! בכייף:) אם יש לך עוד שאלות אני פה!

למעלה