הזמנה נוספת

הזמנה נוספת ../images/Emo45.gif

מחר מתקיים קונצרט של כורוס يسوع فرحي בשעה 19:30 במרכז אבונא אוגו בנצרת. עלות כרטיס 50 ש"ח , ניתן לרכוש בכניסה. אני מתכוונת ללכת, מקווה לראות אותכם. תודה מלוחה על המידע

בסוף אני לא הולכת ../images/Emo10.gif היא מהכורוס??

היום המיסה בכנסייה היוונית קתולית הייתה מדהימה, והכורוס בסוף גם היו מצוינים. ליון הצלחת לבוא??

lion 7

New member
לא הצלחתי, לחוצים בזמנים

אבל נקוה שיהיה מזג אויר טוב בתהלוכה ביום רביעי, מזל טוב על האדום , כולם כאן מרגישים בנוחות ובמקום כיפי להפגש מעבר לאויר הוירטואלי, משאלתי השנה שאהיה פעיל יחד עם המשפחה בכנסיה, יש אחת כזאת, אנו למדים בשנים האחרונות כי שלמה החכם צדק, אין חדש מתחת לשמש, עסוקים בחיי העולם ושכחנו את עצמנו. גם ישוע מבין זאת . אין טעם לרוץ אם כבר האב דואג לציפורים אז על אחת כמה וכמה אנו, אנו מתחילים לחקות את בני העולם הזה , ושוכחים בני מי אנו, ומרתה היא לא הראשונה בלהבין את זה .. שיפרד מלח אור , דראל אחי סליחה על ההעדרות והתגובה לשרשור , אני מוגבל גם בנייד מסיבות שונות , מה גם אנו בתקופת הכנות וסידורים שלא תדעו , חח , טוב אז גולשי הפורום אני מתנצל ומאחל לכולם כולל ביבלרול היקר חגים ותקופות של רגיעה אהבה סובלנות והכי טוב להיות שמחים .. שיפרד שאלוהים יגמול לך ברכות על העבודה כאן את ושאר הגולשים שמבקרים כאן ,.. נ.ב נקוה שההודעה זו תצא לאויר .אמן

למעלה