הזמנה

הזמנה ../images/Emo63.gif

"كلمة الله"، هذه العبارة كانت عنوان السينودس الكاثوليكي المقدس الذي شارك فيه أكثر من ٢٦٠ أسقفاً كاثوليكياً من كلّ الكنائس الكاثوليكية ممثلين جميع القارات ومن مختلف بلدان العالم الذي عُقِدَ في حاضرة الفاتيكان في شهر تشرين الأول من هذا العام. "كلمة الله"، هذه العبارة هي هدف موقعنا "الإنجيل اليومي" الذي أصبح موقعاً عالمياً ينتسب إليه أكثر من ٣٥٥ ألف منتسب غير الذين يزورونه يومياً. و"كلمة الله" أصبحت متوافرة على موقعنا في عشر لغات وآخرهم اللغة الأرمنية. إنََّ عدد المنتسبين في موقع "الإنجيل اليومي" ـ تقويم كنيسة الروم الملكيين الكاثوليك، تخطى ٢٥٠٠ منتسب من جميع القارات ومختلف البلدان المتواجد فيها أبناء كنيستنا المقدسة. "كلمة الله" هو مخلصنا وفادينا يسوع المسيح الذي بدأنا جميعاً نتحضَّر لاستقباله بقلبٍ نقيّ وطاهر، مسبحين وممجدين إياه مع أجواق من الملائكة في كلّ حين من حياتنا اليوميّة. فهذه الكلمة المتجسدة هي كلمتنا وهي رسالتنا، لذا لنقدّم جميعاً موقع "الإنجيل اليومي" لجميع معارفنا وأصدقائنا لكي يحصلوا هم أيضاُ على "كلمة الله" من خلال الانترنت. target=_blank rel=nofollow>www.alingilalyawmi.org מתוך|סלינק| www.alingilalyawmi.org

lion 7

New member
ציטטנו הרבה מהאתר זה

|קשה לי להיות זמין מול המחשב .אלוהים כמה זמן הפורום זה נושם ואילו נוצרים לא משתתפים כאן , כמה חבל שאני רק בנייד וכותב לפעמים דברים לא רלוונטים על מנת לתת עידוד , פעם זה היה חלום לפתוח פורום נצרות , היום יש לנו הכל ועדיין אין גולשים במיוחד נוצרים .. כמה חבל שעמל אחרים גורם לאכזבה יאוש , מי יתן ואנו כבודדים נמשיך להתכתב מעל דפי האינטרנט , בעברית ובערבית , אור העולם ושיפרד ושאר החברים כאן מהם מלח ומיכאל (דראל איפה אתה?) תמשיכו לטפטף כמה הודעות כאן . הקריסמס קרב ואני מאחל לכולם רק בריאות ואושר ותהילה לאדון ...

salt of earth

New member
אתר מצוין ../images/Emo45.gif

אגב ממליצה לכם לראות את האתר albishara.org הם העלו אותו מחדש עם גרסה חדישה יותר ועם חומרים יותר עשירים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo207.gifולגבי הערת ליון, בששי הקרוב

או בששי שאחרי אני הולכת במיוחד לאסיפת השביבי בכניסייה, בכדי לתת להם כתובת האתר פה של הפורום יענו, בנסיון מחודש לקבץ מאמינים חדשים, כנ"ל לגבי קבוצות השביבי בכניסיות שלכם..איפה הם באמת?
... בואו נתפלל למען מטרה זו ובשביל שישוע יוביל את בניו בשבועיים שלושה הקרובים לפה בעשרות ולא באחדים..זו תהיה משאלת הפורום לקריסמס זה
באיסם אלרב יסוע

lion 7

New member
הבעיה המרכזית בגלישת ערבים באינטרנט

מזה שנים אני ושיפרד גולשים בתפוז בשני מקומות שונים , ראינו מעט ערבים גולשים באתר העברי זה , כמעט והגלישה לבני 30 פלוס איננה דבר שכיח לעומת גולשים מהמגזר היהודי , מה גם הכתיבה בעברית היא לא לוקסוס עבור ערבים . מיעט ערבים מוצאים את תפוז , ומן הסתם ערבים נוצרים גולשים וגם לא מעונינים להשתתף בפורום אמוני זכותם המלאה ,הצעתי לחברי כנסיתי בזמנו להשתתפ בקומונה שפתחתי בזמנו , אף אחד היה רציני בכדי לכתוב , קשה להם להתחבר שעות מול המסך, ובמיוחד הגלישה זה דבר חדש. ויש ענינים רבים בחייהם שהאינטרנט הוא סתם בזבוז זמן.חבל

גידעון1

New member
אני לא כל כך מסכים איתך

אני בכוונה אכתוב בצורה קיצונית. אני רואה את הדור של הילדים היום שפשוט מכורים לאינטרנט. לעומת זאת אני נזכר בילדות שלי שבכלל לא היה מחשב בבית והייתי תמיד משחק בחוץ עם ילדים. ברור שיש לאינטרנט יתרונות אבל הוא גורם לחיסרון חברתי ענק. סתם לדוגמא תאר לך שעוד כמה שנים יקימו כנסיה אינטרנטית. זה יהיה זוועה לכנסיות האמיתיות.

למעלה