הזמנה

PaDF00t

New member
השמלה שלי ../images/Emo3.gif

אם אתם זוכרים הראתי לכם לפני שבוע-שבועיים מה הכנתי לפורים (את הבגד התחתון של השמלה שלי ) ובכן זו השמלה הסופית - רק אזכיר שזו התפריה הראשונה שלי ! חחח לצערי אין גימורים כי לדודה שלי היה רק חוט לבן בממכונה וזה כל כך לא התאים אז וויתרתי - ואעוך כל מיני שיפוצים עם סבא שלי (הוא חייט) כך שבחולצה לפחות, אוכל להשתמש לא רק בפורים
מה דעתכם??

hilla ab

New member
אני תמיד אוהבת את אלה

שמעיזים ומצלחים , יישר כוח תוצאה מרשימה.

רות מלר

New member
הזמנה

זהו גוועו תרועות הפסטיפורים כעת נשמח אם תעלו בשרשור אחת אחת את התחפושות שיצרתם. נשמח לדעת איך תרמנו לכם- איזו עיצה עזרה , מה פיתחתם לבד.

jk500

New member
צודקת! אולי נשרשר רעיונות למה נלבש בקיץ?../images/Emo140.gif

רות מלר

New member
תרומתי הצנועה

יש לי בת דודה (ככה אני קוראת לה למרות שהסבא שלה היה בן דוד של סבא שלי ) גברת פלפלת אמיתית, הגיע ביום רביעי והודיעה שהשנה היא מוכרחה לחזור ולקטוף את הפרס הראשון בתחרות התחפושות בקיבוץ היא הביאה את הרעיון- אני הוצאתי לפועל נו בטח- קיבלנו ארוחה זוגית במסעדה נחשבת .

מתעלפת!!!!

מה אגיד לך לא תיארתי לי כמה זה יפה כל כך מהתיאורים בטלפון סליחה שלא הגבתי קודם הייתי כל היום בתליית דגמים לתערוכה בלי סוף אנשים ששאלו למה עוד אין כיתובים והיינו צריכות להסביר שזו רק התליה ומחר הפתיחה. מקווה שגם את תתעלפי מחר

רות מלר

New member
../images/Emo26.gif תודה- סלוטייפ ותפר זיג זג עשו את העבוד

ה. כי החומר הירוק הזה זה זבל מדרגה.... אבל כל הירוקק עלה 10 ש"ח הסלוטייפ עוד 10, סל ירוק אחד שהחרבתי -10 שווה מסעדה ב- 350 ?

רות מלר

New member
אשת הסל הירוק- תמונה הרבה יותר טובה

את זו צילמו כמו שאני הייתי רוצה

למעלה