כולם מוזמנים לבקר באתר היוטיוב שלי "שירים ויצירות" שאני מנהל כבר די הרבה זמן.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member ביום חמישי ב- 14:31 #1 כולם מוזמנים לבקר באתר היוטיוב שלי "שירים ויצירות" שאני מנהל כבר די הרבה זמן.
שמלת תחרה1 Well-known member ביום חמישי ב- 14:41 #2 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: כולם מוזמנים לבקר באתר היוטיוב שלי "שירים ויצירות" שאני מנהל כבר די הרבה זמן. לחץ כדי להרחיב... צרף קישור בבקשה.
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: כולם מוזמנים לבקר באתר היוטיוב שלי "שירים ויצירות" שאני מנהל כבר די הרבה זמן. לחץ כדי להרחיב... צרף קישור בבקשה.
א אלן 5 Member ביום חמישי ב- 18:57 #4 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: כולם מוזמנים לבקר באתר היוטיוב שלי "שירים ויצירות" שאני מנהל כבר די הרבה זמן. לחץ כדי להרחיב... תודה
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: כולם מוזמנים לבקר באתר היוטיוב שלי "שירים ויצירות" שאני מנהל כבר די הרבה זמן. לחץ כדי להרחיב... תודה
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member ביום חמישי ב- 19:01 #5 נכתב ע"י אלן 5: תודה לחץ כדי להרחיב... האם ביקרתם בו? איך המוזיקה שלי?
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member ביום חמישי ב- 14:51 #3 שירים ויצירות Teile deine Videos mit Freunden, Verwandten oder der ganzen Welt www.youtube.com
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member ביום חמישי ב- 19:46 #7 אולי כי אני מתבלבל לפעמים ולכן נעצר קצת באמצע ההגשה.
א אלן 5 Member ביום שישי ב- 12:12 #8 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: אולי כי אני מתבלבל לפעמים ולכן נעצר קצת באמצע ההגשה. לחץ כדי להרחיב... לא נורא קורא לפעמים
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: אולי כי אני מתבלבל לפעמים ולכן נעצר קצת באמצע ההגשה. לחץ כדי להרחיב... לא נורא קורא לפעמים