הזמנה

הזמנה

לא מענין אותי במה אתה עובד אני רוצה לדעת למה אתה כמהה ואם אתה מעז לחלום על המפגש בינך לבין כמיהת הלב לא מענין אותי בן כמה אתה אני רוצה לדעת אם תסתכן להראות טיפשי בשביל אהבה בשביל החלום שלך בשביל ההרפתקאה של להיות חי לא מענין אותי איזה כוכבים נמצאים באופק הירח שלך אני רוצה לדעת אם נגעת במרכז הצער שלך אם נפתחת על ידי תהפוכות החיים או אם קמלת ונסגרת מפחד מכאב נוסף אני רוצה לדעת אם אתה יכול להכיל כאב שלי או שלך בלי לנסות להחביא לטשטש או לתקן אני רוצה לדעת אם אתה יכול להיות בשמחה שלי או שלך אם אתה יכול לרקוד בפראות ולתת לתענוג למלא אותך בלי להזהיר אותנו להיזהר! להיות ראליים לא מענין אותי אם הסיפור שאתה מספר לי אמיתי אני רוצה לדעת אם אתה מסוגל לאכזב אחר כדי להיות אמיתי לעצמך אם אתה יכול לשאת האשמה של בגידה ןלא לבגוד בנשמתך אם אתה יכול להיות חסר אמונה ולכן ראוי לאמון אני רוצה לדעת אם אתה יכול לראות יופי גם אם זה לא יפה כל יום ואם אתה יכול למצוא בנוכחות מעיין לחייך אני רוצה לדעת אם אתה יכול לחיות עם כשלון שלך ושלי ועדין לעמוד על שפת הים ולצעוק לירח המלא והכסוף "כן" לא מענין אותי כמה כסף יש לך אני רוצה לדעת אם אתה יכול לקום אחרי לילה של צער ויאוש עיף ותשוש ולעשות מה שצריך לעשות להאכיל את הילדים לא מענין אותי את מי אתה מכיר או איך הגעת לכאן אני רוצה לדעת אם תעמוד במרכז האש איתי ולא תתכווץ לא מענין אותי איפה או מה או עם מי למדת אני רוצה לדעת מה מזין אותך מבפנים כשכל השאר מתקלף אני רוצה לדעת אם אתה יכול להיות לבד עם עצמך ואם אתה נהנה מחברתך ברגעים ריקים

../images/Emo68.gif רק לזכרים ?

בכל מקרה אם תמצאי מישהו כזה תגידי שגם לנו תהיה תקווה . ואם ימאס לך ממנו אז תשתפי..

בשביל לרצות מישהו כזה

את צריכה להיות מישהו כזה ואז בעצם יש לך את עצמך כזה ואז את לא צריכה מישהו כזה לא?

jedi

New member
נראה לי שכן.

חוץ מדבר אחד: אני לא מאכיל ילדים.

למעלה