הזמנה מזמינה אתכם למפגש "מפתחות להורים", פרטים בלוח המודעות של הפורום
N no-a-m New member 31/12/01 #1 הזמנה מזמינה אתכם למפגש "מפתחות להורים", פרטים בלוח המודעות של הפורום
N no-a-m New member 1/1/02 #3 אפשר לארגן מפגשים גם במרכז אני מודה לך על התגובה, ניתן לארגן מפגשים גם במרכז, במידה ותתארגן קבוצת הורים, אנחנו נבוא אליכם. בכל אופן מזמינה אותך אלינו טבעון מאוד יפה שווה לבוא
אפשר לארגן מפגשים גם במרכז אני מודה לך על התגובה, ניתן לארגן מפגשים גם במרכז, במידה ותתארגן קבוצת הורים, אנחנו נבוא אליכם. בכל אופן מזמינה אותך אלינו טבעון מאוד יפה שווה לבוא
N no-a-m New member 1/1/02 #5 אנחנו נגיע היי מיכל אני מאוד מעריכה אותך על היוזמה ומודה לך על התגובה בכל מקום שתתארגן קבוצה אנחנו נגיע, גם לב"ש
אנחנו נגיע היי מיכל אני מאוד מעריכה אותך על היוזמה ומודה לך על התגובה בכל מקום שתתארגן קבוצה אנחנו נגיע, גם לב"ש
מ מלכה ב. New member 1/1/02 #7 את אמרת... אז אני מרימה את הכפפה לגבי באר-שבע. מה את צריכה לצורך מפגש כזה? אפשר לקבל יותר פרטים?
N no-a-m New member 1/1/02 #6 שתהייה לנו שנה אזרחית נהדרת מברכת את כולנו שנזכה לשנה נהדרת כמו שמגיע לנו
ל לימור של עמית New member 1/1/02 #8 נועם..אני אארגן קבוצה באזור המרכז כמה משתתפים צריך? ואשמח לקבל פרטים נוספים.. תודה ויום נעים לימור