הזמנות לחתונה - צריכה עזרה

galitm

New member
הזמנות לחתונה - צריכה עזרה

היי ! חודשיים וחצי לפני, ואני זקוקה לעזרה לגבי ההזמנות. חבר שלנו (בוגר ביה"ס "אסכולה") עיצב לנו משהו ממש מדליק ואנחנו כבר די סגורים על הצד הויזואלי, אבל מתלבטים עוד לגבי הטקסט. שי רוצה שנוסיף איזשהו ציטוט מעבר לטקסט האינפורמטיבי אבל אין לנו ממש רעיון. אני לא מתלהבת כל-כך מכל מיני ציטוטים כמו "ברית עולם" וכיוצ"ב כי זה קצת נדוש לטעמי, אבל אשמח לשמוע מכם אם יש לכם רעיונות ! בתודה מראש, גלית

מזאלונה

New member
משהו מ"שיר השירים"? ../images/Emo35.gif

אתם רוצים משהו מסורתי? חדשני? בשיר השירים יש המון פסוקים יפים... בחתונה שלנו הרב הקריא בשמי פסוק משיר השירים כשנתתי לאילן את הטבעת. אם תרצי, אשמח לצטט פסוקים נבחרים...

מזאלונה

New member
בבקשה.. שיר השירים!

"אם תעירו ואם תעוררו את האהבה עד שתחפץ" "אני לדודי ודודי לי" "עד שמצאתי את שאהבה נפשי אחזתיות ולא ארפנו" וזה מה שהרב קרא בחופה בשמי: "שימני כחותם על לבך, כחותם על זרועך... מים רבים לא יכבו את האהבה ונהרות לא ישטפוה" (יש באמצע הפסוק קטע שהורדתי).

galitm

New member
מזאלונה, תודה רבה !

אהבנו במיוחד את הציטוט האחרון - אני חושבת שנשתמש בו.

שירי71

New member
לאה גולדברג?

בין הברכות היתה ברכה מאד מיוחדת ובה ציטטו שיר של לאה גודברג ואני מניחה שיש עוד ברשתה... בנושא זוגיות ונישואין, דווקא משום שזו היא. בכל מקרה זה שיר מקסים משהו עם טבעת שאבדה וכעת שמים אותה על אצבעך. נכון זה עניין של טעם, אבל נסי לחפש בשיריה, וחוץ מזה אולי יש אתרים של מילות שירים משוררים ישראלים...

pumpkin

New member
אם כתבתם פעם מכתבים אחד לשני

אז תנסו לקחת משהו משם.

הזמנות לחתונה

גלית היי! גם אנחנו נמצאים חודשיים וחצי לפני החתונה ואני כתבתי להזמנה חמשיר קצר (בחרוזים) המתאר מעט אותנו(מקורי) אם עדיין לא מצאת ציטוט ותרצי לנדב לי מעט פרטים אליכם כגון כמה זמן אתם יחד אוכל לעזור לך (למזלי התברכתי בכשרון כתיבה) אשמח לעזור לך ומזל טוב

למעלה