הזמנות לחתונה

tracee

New member
הזמנות לחתונה../images/Emo180.gif

יום טוב... הופנתי מפורום חתונות, כששאלתי לגבי הזמנות שניתן להכין באופן אישי. אמרו לי להיכנס לפורום נשואים טריים ושישנה בחורה בשם אתי שעצבה הזמנות מדליקות ויפות... האם יש למישהו רעיונות.....

tracee

New member
../images/Emo41.gifהזמנות לחתונה...

ההזמנה ממש יפה, אבל תוכלי בבקשה להסביר לי איך עשית אותה. כלומר, הדפים מאיפה, האם הדפסת בבית דפוס או לבד בבית. מה סוג הנייר... איזה עוד טיפים תוכלי לתת לי...

אתי@

New member
אני אשתדל, הנושא כבר לא טרי

בראש... בטח היו לי הרבה טיפים בתקופה שהכנתי אותן ועכשיו כבר שכחתי. את מוזמנת לחפש בפורום חתונות באזור אוגוסט 2001. ההזמנה בנויה משתי שכבות: שכבה חיצונית של נייר אורז שכבה פנימית של נייר פרגמנט שניתן להדפיס עליו במדפסת ביתי. את הנייר קניתי ב"ארטא" נחלת בנימין בגיליונות גדולים, ואת חיתוך הנייר עשיתי במפעל לחיתוך נייר בתחילת רחוב נחלת בנימין (ממש קרוב לסלמה). אני לא זוכרת את שם החברה אבל ב"ארטא" נחלת בנימין יוכלו לתת לך את השם. אחרי החיתוך הכנתי קובץ וורד. לצורך העניין הורדתי פונט שמצא חן בעיני מאתר הפונטים של בן. את הקטע של ההדפסה יש לתרגל הרבה, כיון שהנייר יותר קטן מנייר A4 סטנדרטי ולוקח זמן למצוא איפה בדיוק להניח את הנייר במגירה. ההזמנות עצמן יצאו לי ממש זולות, כ-1.5 ש"ח להזמנה (ללא מעטפה). הזמנה כזאת בבית דפוס עולה לפחות פי 5. מעטפות ומדבקות קניתי בקרביץ. מעטפות - 2 ש"ח למעטפה. מדבקות - לא זוכרת. מכיון שהתעקשתי על צבע כתום-חמרה שדי קשה להשיג, נאלצתי לקנות מעטפות די יקרות. אם מתפשרים על צבע יותר סטנדרטי או על המעטפות של האולם/גן, זה מוזיל מאוד. מומלץ לחתוך את הנייר הפנימי קצת יותר קטן מהנייר החיצוני, כדי שהשוליים לא יגלשו.

למעלה