הזמנות לחתונה

רחלי1

New member
הזמנות לחתונה ../images/Emo5.gif

אני חייבת להתחיל לעבוד על עניין ההזמנות...(ההורים מלחיצים ברוב טובם...)ואין לי שום מושג לגבי מחירים ומקומות מומלצים להפקת העניין. אני ככל הנראה לא אעשה אותן בעצמי, אלא אבחר מתוך דגמים מוכנים (אילוץ, לא בחירה...זה בוודאי קסום להכין אותן לבד..) - מישהי יודעת לספר לי קצת על בתי דפוס טובים (במחירים סבירים) באזור תל אביב? ואגב, כמה זמן (בערך) לוקח לקבל את ההזמנות מרגע הזמנתן? המון המון תודה מראש... רחלי

צוקה

New member
אני יכולה להמליץ לך על בית דפוס

קטן בראשל"צ, שמו "דפוס אומן", עשינו אצלו 200 הזמנות ב-390 ש"ח (המע"מ כבר כלול), שמו אליעזר והוא איש מאוד נחמד וצנוע וממש עזר לנו בבחירה. אגב, ההזמנה שלנו נסרקה ונמצאת בפורום. אם תרצי פרטים אשמח לתת.

רחלי1

New member
צוקה -

תודה! את נהדרת! נשמע מאוד הוגן ונחמד. איך אני עורכת חיפוש בפורום לקובץ שסרקת? (שאלה מפגרת...אני יודעת...) ואשמח לטלפון או כתובת של בית הדפוס, אם זה זמין לך ולא מטריח מדי. תודה!!!

צוקה

New member
מה פתאום מטריח? ../images/Emo25.gif

"דפוס אומן" טלפון: 03-9646426 לפנות לאליעזר. כתובת: הדגל העברי 2 פינת שד´ רושטילד 68 ראשל"צ. אני אנסה למצוא לך את ההזמנות... צ´וקה

חוץ מזה רחליקה.. נסי את בית הדפוס

של שטרודל ושל נועה... אחלה בית דפוס. גם מקורי וגם זול באופן מיוחד. למרות שחסרים שם עובדים וזה בית דפוס של שני אנשים בעיקר, עדיין הם נותנים שירות נפלא.

רחלי1

New member
את גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה רבה רבה!!! הכל רשום, ערוך ונצור. ואגב, מותק של הזמנה, יא זוג חמוד שכמותכם!!!

רחלי1

New member
לשטרודלית ולנועה ../images/Emo8.gif

אלבכרי יקירתנו שלחה אותי... אני נורא אשמח לקבל את הפרטים של בית הדפוס שהכין לכן הזמנות... (שטרודליתוש - רק אם יש לך זמן!!!) תודה וחיבוק מראש - רחלי

אני מאוד אשמח לעזור לך- שילחי לי

מייל ואשלח לך את מספר הטלפון שלי. או יותר טוב, בקשי מאתי את
שלי. בהצלחה

אתי@

New member
../images/Emo5.gif כנראה לא הבנתי אתכן ../images/Emo5.gif

(רחלי ואתי) הרי אנחנו עשינו לבד, וגם נועה ורועי עשו לבד... הסברים בבקשה... תודה אתי@

רחלי1

New member
אוי...שטרודלית... ../images/Emo2.gif

כנראה שאלבכרי שלנו התבלבלה מעט....התעניינתי בהזמנות מוכנות, ולא בניירות ומעטפות להכנה עצמית....רק ציינתי שבוודאי קסום להכין אותן לבד, אבל זה לא מה שאני אעשה (מסיבות שונות ולא ממש חשובות). לא נורא, אהיה בקשר איתך ועם נועה, פשוט החדשות המזעזעות בטלויזיה קצת מפריעות לי כרגע להתרכז.... תודה, מתוקה... נשתמע

אתי@

New member
בכל זאת המלצה על בית דפוס זול

דפוס סופר גולד בחולון. אתל עשתה שם הזמנות יפות מאוד ודי בזול, וגם אני התענינתי שם לפני שהחלטנו לעשות לבד, וההצעות שלו מאוד אטרקטיביות!!! אין לי את מס´ הטלפון (זרקתי ל-
), אבל בטוח יוכלו לעזור לך ב- 144. מקווה שזה יעזור יקירתי בהצלחה
אתי@

למעלה