הזמנות לריגרופינג 3

O r e n E

New member
הזמנות לריגרופינג 3

שלום לכולם, החלה חלוקת ההזמנות בדוא"ל. כל מי שקיבל הזמנה, קיבל מטלה להביא עמו פריט שנכתב לו במיוחד מתוך רשימה שהוכנה על ידי קוואנט (תודה ידידי). מדובר בכיבוד שלא עולה על 20 ש"ח הוצאה לזוג. אנא כבדו אותנו מאחר והכל נעשה בהתנדבות והקפידו להביא את מה שנכתב לכל אחד ואחת בדוא"ל. מי שלא קיבל הזמנה, מתבקש לפנות עלי לדוא"ל בלבד מטעמי ארגון. יום טוב אורן

קוואנט

New member
יהיה יופי ../images/Emo13.gif

ושוב - כל הכבוד לאורן על היוזמה, העשייה, המאמץ וסבילת כאבי הראש של עארגון אירוע כזה לבדו.

O r e n E

New member
בבקשה אל תחכו לרגע האחרון ../images/Emo149.gif

תודה קוואנט ידידי על הרשימת מזון. היא ממש עוזרת לחלק באופן שיוויוני את הנטל. חברים יקירים, זו ההזדמנות לגייס ולהזמין את החברים שלכם שתמיד רק שמעו בשיחות על אהבתכם לערום במים. תגייסו, תביאו ותבואו... אורן

sl 3977

New member
אין לי אף בת שרוצה לבוא איתי לאירוע שלך אורן

ואני מעדיף לבוא לאירוע בריכה רק עם בחורה בת גילי שאני מכיר אותה כדי לשמור על האיזון בן המינים במפגש של הרגרופינג שאתה אורן מארגן ואני לא אלך לאירועים נטוריסטים ללא בנות לא מוכרות או בת זוג כי ככה זה נותן לי תחושת ביטחון ולא קל לי להיות לבד בקבוצה של אנשים זרים בפעם הראשונה במפגש נטוריסטי

O r e n E

New member
תשובה לאורי

אורי תראה, אף פעם לא יווצר מצב שכולם מרוצים ולא משנה מה תעשה. האירוע נבנה לפי מידות מתוך הנסיון שלנו וחלילה לא לפגוע באיש ובמיוחד לא בך. האירוע הוא אירוע פרטי!! לכל דבר ועניין.לכן אני יכול להרשות לעצמי לקבוע את החוקים כאילו זאת מסיבה אצלי בבית הפרטי שלי. אם הבעיה שלך זה שמישהו יעזור לך להכנס לקהילה, תוכל לעשות זאת באחד ממפגשי העמותה הישראלית לנטוריזם (אתה כמובן צריך לעבור דרכם לפי נוהלי העמותה) ושם ניתן יהיה להצמיד לך באופן מסודר חונך/חונכים. אני עדין מאמין שתוכל לאמן את עצמך, לעזור אומץ ולשאול את המכרות שלך בעלות הפוטנציאל לאירועים כמו שלנו. רוצה טיפ - נגן לה את fanny valentain של צ'ט בייקר. מאמין כאחד שגם מנגן על אלט, שזה יעזור. בהצלחה אורן

O r e n E

New member
יגעת, מצאת - תאמין ../images/Emo45.gif

בוקר טוב לכולם, הכי קל זה לשבת על הגדר ולחכות אולי תרשם אישה בודדה לאירוע הריגרופינג שאני עורך. אני מאוד שמח לספר על אילו שזה ממש אבל ממש היה חשוב להם, שפשוט לקחו יוזמה ועל אף הקושי (כגון בושה, אי נעימות , צרות עם בת הזוג, חששות וכו') פשוט התגברו ו... מצאו ונרשמו בזוג. למעשה זה חלק מהמטרות של האירוע. במצב זה חלקנו נאלצים להתאמץ (ואני ממש לא רוצה להשמע מתנשא אלא מעודד) ולהביא איתנו בני זוג שגם שומרים על האיזון באירוע וגם גורמים לחשיפה (מאולצת מעט) ולהגדלת החטיבה הצעירה באופן טיבעי. אנא המשיכו כך וכל הכבוד לאילו שהתאמצו. יום טוב אורן

tamirzak1

New member
אורן,סידרתי את נושא העבודה ביום שישי.אשמח

לקבל שוב הזמנה לארוע.

RieM

New member
כל הכבוד על אירגון האירוע, אורן ! ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

O r e n E

New member
עדכון

שלום לכולם, שמחתי לראות שיש הענות יפה לאירוע. בשלב זה אנו מתקרבים לאזור המאה איש שישתפו באירוע. נא לא לחכות לרגע האחרון בבקשה ולהקדים ולהרשם. קוואנט ידידי התחייב על עוגה וזאת סיבה מצויינת להגיע למפגש.
כמו כן, בסיכום עם שרון המפיקה של הבומבמלה, תהיה מכירה מוזלת באירוע לכרטיסים מוזלים לחברי הקהילה הנודיסטית/נטוריסטית. מחיר הכרטיס הוא 109 ש"ח במקום כמעט 200 ש"ח.(לא זוכר את המחיר המדוייק). מי שרוצה כרטיסים, נא להביא כסף מדוייק בבקשה. (המכירה תהיה כשרות לקהילה וללא שום כוונת רווח). מי שירצה לרכוש כרטיסים ואינו מוזמן או לא מגיע מסיבה כזו או אחרת לאירוע, נא להודיע לי ואנסה לעזור. בברכה, אורן

למעלה