הזמנות "תוצרת עצמית"- האם כדאי?

nikit1

New member
הזמנות "תוצרת עצמית"- האם כדאי?

שמענו על זוג שעשה את ההזמנות ל400 אורחים לבד ודי התלהבנו מהרעיון. אני מאד אוהבת לעשות דברים לבד אבל בסדר גודל כזה
?? אני אשמח מאד אם למישהי/ו יש רעיון לגבי הביצוע- ובכלל, כל דעה או אינפורמציה אחרת בנושא יעזרו מאד !

אתי@

New member
אני עשיתי יותר מ- 300 הזמנות לבד

ומאוד נהניתי מהעשייה
אם מתכננים את ההזמנה היטב וחושבים על כל הפרטים אפשר לעשות הזמנות יפות בלי בעיה. אני עשיתי הזמנות משתי שכבות: שכבה עליונה מנייר אורז בצבע בז´ עם עלים כתומים. השכבה הפנימית מנייר פרגמנט ומודפס עליו בצבע כתום. שמנו את ההזמנות במעטפות בצבע כתום חלודה. ההזמנה יצאה מהממת (אני אצרף תמונה בהקדם). את כל החומרים קניתי ב"ארטא" ברח´ נחלת בנימין בת"א. בהצלחה, וספרי לנו מה עשיתם

אתי@

New member
תודה ../images/Emo13.gif הן יצאו משגעות

וקיבלנו הרבה מחמאות.

יפעת22

New member
אנחנו עשינו כ-400 הזמנות לבד... אז

ככה:אנחנו הדפסנו הזמנות וגם הוספנו את העיטור מההזמנה עצמה על המעטפות. לדעתי זה יצא מקסים, אבל זה דורש המון השקעה !!!כדאי גם שתהיה לך מדפסת צבע זמינה וטובה(לאמא שלי יש בעבודה וזה מאד עזר).אני ישבתי עם גרפיקאית (חברה של המשפחה..)והיא נתנה לי כמה טיפים איך לעצב את ההזמנה ב- WORD ואיך להכניס 2 הזמנות לעמוד אחד..אם תחליטי שבא לך, אז אני אעביר לך את כל הפרטים הקטנים. בהצלחה!

nikit1

New member
עוד פרטים, אנא! ../images/Emo39.gif

יש לנו מדפסת צבע די טובה בבית, לא משהו משרדי. פשוט הדפסתם במחשב והדבקתם? אנא פרטי וגם אם תוכלי לציין כמה זמן בערך העניין אמור לקחת אודה לך מאד
!! כיף שיש אנשים שממש עשו את זה (במילים אחרות כיף לגלות שזה לא עוד איזה רעיון מטורף שרק אני חושבת עליו...)ץ תודה רבה על העזרה.

למעלה