הזמנות

מיקי12

New member
הזמנות

מי שעשתה הזמנה לבד , באופן עצמאי - אנא עזרתך: אני מתכננת להדפיס הזמנות לבד. הכנתי את הנוסח על דיסקט עם איורים וכד´ יצא מקסים! קניתי מעטפות ונייר ו....מסתבר שהנייר עבה מידי ולא עובר במדפסת (לייזר). הנייר הוא 220 גרם. מישהיא יודעת איזה עובי (משקל) של נייר עובר במדפסת לייזר? באיזה נייר משתמשים?? מה אתן עשיתן?? מה אני עושה עם כל הניירות שכבר חתכתי? לא אכפת לי לזרוק אותם ולקנות משהו שיתאים למדפסת. ההזמנה היא רק על הגליון ולא עם נייר פרגמנט או משהו. תודה!!

אתי@

New member
הפתרון היחיד שאני חשבתי עליו הוא

שתלכי לבית דפוס עם הנייר והקובץ ותבקשי שידפיסו לך בבית הדפוס. מדובר בסכום מאוד נמוך (אני לא מאמינה שיותר מ- 100 ש"ח לכל ההזמנות). את יכולה לצרף את הקובץ עם ההזמנה??? סתם מסקרן אותי לראות
, כי אמרת שיצא מקסים...

מיקי12

New member
בשמחה

תוך כמה שעות, שיהיה לי קצת זמן בעבודה - אני אסרוק ואשלח אליך. האם את מכירה בית דפוס מסוים ומומלץ שיכול לעשות זאת עבורי??

אתי@

New member
תנסי ב...

דפוס דליה 03-5600797 (ת"א) דפוס סופר גולד 03-6515441 (חולון)

מזאלונה

New member
הנה פתרון:

תבררי בבית דפוס אם הם יכולים להדפיס על גבי הניירות שאת קנית. אנחנו קנינו כמות של ניירות ולא הדפסנו בבית כי זה לוקח המון זמן. הוצאנו הדפסה אחת של ההזמנה ובבית הדפוס חתכו עבורנו את הניירות וצילמו עליהם בצבע את הטקסט. לדעתי זה לא צריך לעלות הרבה (פשוט במקרה שלנו בעל בית הדפוס מכיר את אמא של החתן מהעבודה, היא והקשרים שלה...). כדאי לברר בכמה בתי דפוס ולהשוות מחירים.

מיקי12

New member
בערך בערך - כמה שילמתם?

אני ממש רוצה לקבל הצעת מחיר כי כבר קניתי ניירות שנראה לי שאני הולכת לזרוק אותם.. מה שיקר זה המעטפות ובהן לשמחתי אוכל להשתמש. אם תוכלי לכתוב כמה שילמתם זה יתן לי איזה שהיא הערכה....תודה!

מזאלונה

New member
שוב, זו הצעת מחיר ב"פרוטקציה"

כי אמא של החתן, מתברר, מקושרת ביותר, אבל שילמנו לו משהו כמו 150 ש"ח אחרי שבהתחלה הוא בכלל לא רצה לקחת כסף. לדעתי זה לא צריך לעלות לך הרבה יותר.

למעלה