הזמנות

sagivkr

New member
הזמנות

או קיי... אנחנו שלושה שבועות לפני. יש כבר חליפה ולמעשה הכל כבר מוכן. ההזמנות כבר יצאו לדרך וכפי שהבטחתי, אני גאה להציגן לפניכם. נ.ב: את ההזמנות עיצבתי בעצמי (!!!) זהו החלק החיצוני. להודעה הבאה אצרף את החלק הפנימי

שמופית

New member
אחלה רעיון ../images/Emo70.gif

ביצוע משגע

dorlim

New member
אני לא מאמין!!!!

"גנבתם" לנו את הרעיון להזמנה!!!
אנחנו כבר שלושה חודשים מדברים על כך שנעצב את ההזמנה כמו פלקט לסרט. היינו בטוחים שנהיה ממש מקוריים...
אפילו יש לי מישהו שידפיס לי את ההזמנה בגודל ענק, כמו כרזה אמיתית, שיואר עם ספוט בכניסה לגן... בכל מקרה, ההזמנה שלכם מדהימה, ואני ממש שמח בשבילכם.

דפננה.

New member
וואו איזה מקורי מגניב שיהיה

הרבה אושר ועושר שתזכו להרבה שנים נפלאות מזל טוב

-TURTLE

New member
לפי דעתי זה קצת קיטשי...

אני לא הייתי עושה את זה ..אבל כל אחד וטעמו הוא..

-TURTLE

New member
למה אתם עושים את ההזמנה לכאזת

קיטשית??\ לא עדיף משהו פשוט?

galitm

New member
TURTLE, למה את/ה מבאס/ת ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

ההזמנה לא לטעמך -סבבה. אפילו כתבת את זה בהודעה הקודמת. למה לחזור על זה
יש אנשים שטרחו ועמלו ובעיניהם (וגם בעיניי, אגב) זדה יפה מאד !. קצת פירגון עוד לא הרג אף אחד ! ...

-TURTLE

New member
גלית - את צודקת ב-100%

צב יקר - הערת את הערתך והבנו שההזמנה לא מוצאת חן בעיניך. יתכן וציפית לתשובה בנושא וכזה לא קרה - חשת צורך לומר את דברייך שוב וזה היה מיותר לחלוטין!!! ובקשר אלי - אמרת שלא סיפרתי עלי פרטיםץ. ובכן את טועה - דפדפי אחורה ותראי. ואם כבר - עליך איננו יודעים דבר... בתקווה לתשובות קצת פחות מרושעות

galitm

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

מצטערת, לא הבנתי ...

rachelb5

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif TURTLE ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

רצוי שתחזרו להודעה המקורית ותקראו אותה שוב ושוב ושוב ושוב ..... הזוג המאושר הציג בפני חברי הפורום את הדבר שהם אולי הכי גאים בו והדבר האחרון שיש לאמר לזוג לפני חתונתו זה ביקורת שלילית שכזו . ועוד לחזור על זה פעמיים. אז נכון שהכל עניין של טעם אבל מי שלא תהיו חרגתם לגמרי מגבול הטעם הטוב

galitm

New member
יש לי בעיה בהבנת הנקרא או ..

ש- TURTLE מתגלה כבעל/ת אישיות מפוצלת

-TURTLE

New member
גלית ורחל היקרות

גלית - תתעלמי ממה שכתבתי קודם - טעות שלי. בכל מקרה, אתן צודקות ב-100% ודבריי לא היו במקום! זו היתה תוצאה של לחץ שהתפרץ במקום הלא נכון(זה אמנם לא תירוץ...) בכל מקרה - מצטערת !!!

למעלה