הזמנות

• פותח הנושא DBD
  • פורסם בתאריך

DBD

New member
הזמנות

תגידו, מישהו פה הזמין אי פעם משהוא שקשור לסקטבורד מהאינטרנט? ועוד דבר, אוליי מישהו יודע אם כשמביאים סקטבורד מ(נגיד ארה"ב) אז אם במכס נטפלים אליך? למרות שכמבן אפשר להחביא אותו במזוודה אבל בכל זאת אם לא מחביאים ובאים ככה אז אם יגידו לי משהוא? כאילו אם הוא עולה יותר מ200$. קשה להאמין אבל בכל זאת?

DBD

New member
אם אפשר תביא לי את הכתובת?

אפשר גם דרך האיי סי קיו 132647931 תודה.

StarMo

New member
אל תקנה משם בשום אופן!

הם אף פעם לא שולחים בשמן, ויש להם המון מוצרים פגומים. אם אתה לא רוצה לשמוע לעצתי - www.ccs.com

DBD

New member
תודה על העצה

יש עוד בעיה באתר. הרכבתי קומפלט (לא במתרה להזמין) סתם בשביל הכיף והם לא אומרים כמה יעלה המשלוח. הם אומרים שזה לפי משקל והם יחשבו את זה אחרי שאני אזמין אז אם המשלוח יעלה לי איזה 40$ או יותר אז מה זה שווה אחרי הכל זה הרבה כסף!!!

DBD

New member
אה טוב מצאתי

אבל אם אני מרכיב שם אותו והכל הם שולחים עד הבית? אתה הזמנת? ואם זה לא יוצא יקר יותר מלקנות בחנות בארה"ב?

Ultra-Skater

New member
שיפ במזוודה

אני הבאתי 2 סקייטבורדים מחו"ל אחד מקצועי ואחד מאעפן לאח שלי הקטן הקנאי ושניהם היו במזוודה ולא אמרו כלום (בדרך כלל המכס זה לדברים אלקטרוניים וזה...) חוץ מזה בארה"ב סקייטבורדים עולים חוץ מ 200$ !!! אני קניתי את שלי במדינה נידחת (אסטוניה) ועלה לי 160$ - קניתי במחיר הכי יקר שיכלתי להרכיב בחנות (וכמובן גם לפי הנוחות שלי) חבר שלי שהיה גר בארה"ב קנה פעם איזה סקייטבורד הכי הכי הכי ועלה לו 140$ ... אקיצר בארה"ב אתה בקושי עובר את ה 150$ לסקייט אם אתה קונה משם ב 200$ אז מסנג´רים אותך !

DBD

New member
סבבה

אגב אחי נתת לי השראה והתחלתי לבנות רמפה. לא ממש בתכנון שלך אבל הרעיון אותו רעיון. אני גם חושב לצפות את העץ במשהוא. לא יודע יש רעיונות? איי סי קיו 132647931

Ultra-Skater

New member
הקופסא שלי.... ז"ל

לצערי אני וחבר שלי אתמול גילינו שין קופסא למרות שסמנו אותה בצד באיזה מקום שכמעט אף אחד לא רואה... אנחנו גרים במקום מסריח מוקף אנשים חסרי חיים שחייבים לקחת קופסא שלא שלהם למרות שאין להם שום דבר לעעשות עם זה --- (לשבת על זה - לא כי יש ספסלים בכל מקום מסביב... לשרוף את זה במדורה - לא כי יש יער מחורבן 20 מטר ליד) אז למה להם לעזזל לקחת קופסא !!!! זונות !!!! פעם הבאה אני בונה קופסא ואחרי שאני דוחף את האבנים המשטלבות בפנים אני סוגר אותה הרמטית עם 1000 מסמרים ככה שלאף אחד לא יהיה כוח לסחוב את זה רחוק !! אקיצר בהצלחה עם הבנייה שלך ... תשמור על הקופסא, תחביא אותה תעשה אותה כבדה (אלה אם כן אתה מתכוון להעביר אותה הרבה ממקום למקום) ואם אתה מתכוון לעשות איזה הפסקה של חודש מהסקייט תקח אותה הביתה או שתחביא אותה ממש טוב (אחרת אחרי חודש תגלה שהיא לא שם - אם יש לכם שם מניאקים חסרי חיים כמו פה). !

DBD

New member
אהה חבל!

טוב מצטער לא ידעתי... יהיה זכרה ברוך. אולי עוד יש תקווה. למרות שלא נראה לי שיש איפה שאני גר אנשים כאלה (כמעת כולם זה זוגות צעירים אם ילדים קטנים) אבל אני בכל זאת אחביא אותה או אמלה אותה בבטון. ואז אם אני ארצה להזיז אותה אני אזמין גרר. למרות שבטח ימצאו אנשים שיבואו לגנוב אותה.
נ.ב איפה אתה גר?

rodney

New member
לא יגידו לך כלום

אין להם מה להגיד לך אני הבאתי אחד וגם עברתי איתו מאורוגוואי לארגנטינה ביד ולא אמרו לי כלום

למעלה