הזמנתי אתmobiblu dah- 1500

inocoh

New member
הזמנתי אתmobiblu dah- 1500

הזמנתי אתmobiblu dah- 1500 מצטער שאני מקדים את המאוחר אבל רציתי לשאול מה לעשות שאני מקבל אותו (הטענה, שימוש וכ'ו), האם להתקין את העידכון קשוחה מהאתר שלו (קישור בסוף הדף), וכיצד? והאם יש דרך לעשות שהוא יהיה בעברית (עם התגים והשטויות)?

inocoh

New member
טעות של שנייה אחרונה../images/Emo70.gif

שנייה לפני שאני מסיים את קניית הmobiblu dah- 1500 מתברר לי שאין בו srs wow מרכיב שהכי חשוב לי בקניית הmp3 (איכות הסאונד). אז מצד אחד יצאתי במזל ומצד שני אני חייב לבחור עכשיו בין שני דגמים
: 1. TREKSTOR I-BEAT ORGANIX 2. san disk Sansa E130 בינתיים כולם אמרו לי ללכת על הסאן דיסק אבל מסך שלו משעמם אותי
אבל אם יהיה מישהו שקנה אותו וימליץ אז אני יסגור עסק

inocoh

New member
חשווווווווווווב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עזרו לי לבחור זה די דחוף
(אני מצטער שאני מקפיץ את ההודעה)

יאיר B

New member
SRS לא קשור לאיכות הסאונד

(נכון אפילו להגיד שהוא הורס את הסאונד, וזה גם תלוי בכיוון שלו). הוא גם שותה סוללות. מה זה מסך משעמם? מטרת המסך בנגן הוא להציג מידע וזהו. מה עוד אתה רוצה שיהיה במסך?

inocoh

New member
אני יקח את הסאן דיסק../images/Emo70.gif

אני יקח את הסאן דיסק וזהו
קבלתי עליו הרבה המלצות
וידוע שאיכות הסאונד שלו היא הטובה ביותר
תודה לכל מי שעזר בעניין

נדב8

New member
לא מסכים

לא ידוע שיש לו איכות הכי טובה... יש את המובילבלו שפסלת אותו בגלל איזה תוסף חסר משמעות שהרבה נגנים מצליחים מפיקים איכות סאונד עילאית בלעדיו..

gt-master

New member
השתגעת?

"וידוע שאיכות הסאונד שלו היא הטובה ביותר"--ידוע למי? ידוע שיחסית לנגנים ששווים ל*** שומעים בו משהו אבל אין לו איכות סאונד. המוביבלו עושה רושם של נגן רציני וה SRS זה דבר מיותר. הבעיה של המוביבלו זה הקוטן שלו שהופך אותו ללא נוח אבל הסאונד שלו נחשב לאיכותי (בביקורות מקצועיות).

weird dust

New member
בקשר לSRS

SRS WOW - Surround Sound 3D Surround and superior Bass enhances your music listening experience הנגן דווקא נחמד לדעתי, לא ההיתי קונה אותו כרגע כי אין לי צורך ממשי למרות שהוא היה משמש אותי מצויין בתור מחזיק מפתחות לאוטו ב1000 שקל.

למעלה