סמיילי forever - הבעייה ידועה לי ולנו ../images/Emo4.gif
אני וגם שאר החברים העלנו נושא זה לא פעם ובמפגש האחרון אף שוחחנו על כך... מאחר ואין לכל פורום תקציב פירסום אישי הדרכים לצירוף חברים\ת חדשים היא משמועות, מפה לאוזן ובעבודת שטח של כולנו!!! מעבר לתפעול השוטף של הפורום, איסוף חומרים עבורו ויצירת פרוייקטים אני באופן אישי שולח בכל פעם שמתאפשר לי מיילים אישיים לבובנאים, תיאטרוני בובות ולכל מי שקשור וקרוב לתחומנו ומזמין אותם להצטרף אלינו. לא מעט חברים חדשים הגיעו אלינו בעקבות פניות אלו, חלק השיבו שישמחו לעשות זאת ואני יודע בברור שגם הם קוראים ויצטרפו ברגע שירגישו נוח ויש כאלה שכלל לא ענו לי. עם כל הרצון והבנת החשיבות של פורום מרובה חברים שצומח וגודל כל הזמן, אין ביכולתי לעשות זאת לבד לכן כתבתי ובקשתי בעבר, הזכרתי במפגש בעקבות העלת העניין ע"י החברים השונים ואני שב ומנצל את הודעתך על מנת לבקש ממך ומכל החברים שלא היו במפגש לתת כתף ולסייע בפירסום וחשיפת הפורום לכמה שיותר אנשים וגורמים. את למשל יכולה לעשות זאת בכל פעם שמגיע ת' בובות לגנך ( לא ידעתי שאת גננת ), לספר לחברות גננות ולבקש מהן לחשוף את הבובנאים המגיעים אליהן לפורום וכמובן לכל הצגה שאת הולכת לראות, נקלעת במקרה, יוצרים שאת פוגשת וכדומה וכל שאר חברינו, אני מבקש גם מכם לעשות זאת בסביבתכם הקרובה והרחוקה!!!!!! * מי שירצה כרטיסי ביקור יפנה אלי במסר אישי ואני אשלח לו על חשבוני ** בקרוב גם יצאו הסטיקרים ש
הפיקו לבקשתי במיוחד לפורום שלנו. נשמח לשמוע איזה ת' בובות ארחת היום?, איזו הצגה הוצגה? וכמובן את חוות דעתך ותגובות הילדים להצגה, לבובות, לתפאורה ולכל שאר המרכיבים. ולא, לא שכחתי, ידיי עמוסות אבל זה יגיע.