הזמנתי היום תיאטרון בובות לגני

הזמנתי היום תיאטרון בובות לגני

שאלתי את המפעיל אם הוא חבר בפורום ולצערי הוא לא ידע כלל על מה אני מדברת... :( ממש חבל שאין כל כך מודעות, אולי אפשר לחשוב על דרך להעלות את המודעות לפורום.... כולנו נרוויח מכך

ayaly2

New member
חבל שלא חשבת להזמין מהפורום עצמו מפעילים../images/Emo13.gif

ayaly2

New member
חה...חה...חה..לא ידעתע שאת גם מצחיקה../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

היי סמיילי.

להרבה אין מודעות למחשב ....אז א' להכיר להם את נפלאות המחשב ועל הדרך לספר עלינו
אני בדעה אחרת ....מי שמאוד מאוד מעוניין ומחפש חומר על הנושא שמרתק אותו .......מוצא!!!
נכון שלא יזיקו יחסי ציבור [להפך.....תבורכי] אך שלא יטענו:"לא ידענו..............." ובהקשר לבובה שרצית , פרטי, נמקי והסבירי. תמונה עדיף.

היי דבי

טובית צרפה גזרה לבובה כזו. אם תוכלי להדריך אותי לגבי החיבור של החלקים ומתי ואיך מצפים אותה בפליז אני אשמח תודה רבה

erelu

New member
גם לי יש הצגה

שממש מתאימה לילדי גן..... תאטרון בובות קטן, אינטימי , עם סיפור קסום של לאה גולדברג , הילדים שותפים ופעילים ומנסיון חווים חוויה....
אשמח
מאד
להתעניינות

erelu

New member
לדודי איננה יכולה להכנס משום מה לתיבת המסרים

הכל שם התבלגן... אולי אני צריכה להרשם מחדש ........

סמיילי forever - הבעייה ידועה לי ולנו ../images/Emo4.gif

אני וגם שאר החברים העלנו נושא זה לא פעם ובמפגש האחרון אף שוחחנו על כך... מאחר ואין לכל פורום תקציב פירסום אישי הדרכים לצירוף חברים\ת חדשים היא משמועות, מפה לאוזן ובעבודת שטח של כולנו!!! מעבר לתפעול השוטף של הפורום, איסוף חומרים עבורו ויצירת פרוייקטים אני באופן אישי שולח בכל פעם שמתאפשר לי מיילים אישיים לבובנאים, תיאטרוני בובות ולכל מי שקשור וקרוב לתחומנו ומזמין אותם להצטרף אלינו. לא מעט חברים חדשים הגיעו אלינו בעקבות פניות אלו, חלק השיבו שישמחו לעשות זאת ואני יודע בברור שגם הם קוראים ויצטרפו ברגע שירגישו נוח ויש כאלה שכלל לא ענו לי. עם כל הרצון והבנת החשיבות של פורום מרובה חברים שצומח וגודל כל הזמן, אין ביכולתי לעשות זאת לבד לכן כתבתי ובקשתי בעבר, הזכרתי במפגש בעקבות העלת העניין ע"י החברים השונים ואני שב ומנצל את הודעתך על מנת לבקש ממך ומכל החברים שלא היו במפגש לתת כתף ולסייע בפירסום וחשיפת הפורום לכמה שיותר אנשים וגורמים. את למשל יכולה לעשות זאת בכל פעם שמגיע ת' בובות לגנך ( לא ידעתי שאת גננת ), לספר לחברות גננות ולבקש מהן לחשוף את הבובנאים המגיעים אליהן לפורום וכמובן לכל הצגה שאת הולכת לראות, נקלעת במקרה, יוצרים שאת פוגשת וכדומה וכל שאר חברינו, אני מבקש גם מכם לעשות זאת בסביבתכם הקרובה והרחוקה!!!!!! * מי שירצה כרטיסי ביקור יפנה אלי במסר אישי ואני אשלח לו על חשבוני ** בקרוב גם יצאו הסטיקרים ש
הפיקו לבקשתי במיוחד לפורום שלנו. נשמח לשמוע איזה ת' בובות ארחת היום?, איזו הצגה הוצגה? וכמובן את חוות דעתך ותגובות הילדים להצגה, לבובות, לתפאורה ולכל שאר המרכיבים. ולא, לא שכחתי, ידיי עמוסות אבל זה יגיע.

דודי דב וכל החברים

אני ממש מסכימה עם זה שמי שנמשך לתחום ורוצה ללמוד ולדעת - פשוט מחפש- כך אני הגעתי לכאן... דבי אני מצרפת קובץ עם תמונה של בובה שלך- מהפורום של הגננות לזאת הכוונה תודה רבה

אבל סמיילייייייייייייייייייייייייייייייייייי

שכחת לספר על ההצגה או שאולי לא קראת את הודעתי עד הסוף... מחכים לשמוע

באמת לא קראתי

עד הסוף כי לא הייתי בבית ונכנסתי רק לרגע ממחשב של חברה... בכל מקרה עכשיו קראתי אז ככה... לגבי הפרסום- ברור בשמחה רבה הרי כולנו נצא נשכרים מזה... לגבי ההצגה: הארנב ממושי, מפעיל אחד, התפאורה השתנתה בהתאם לסיפור כמו סרט נע, הילדים התלהבו מאוד והשתתפו בהצגה וגם שרו יחד עם הבובות בקיצור היה מאוד נחמד. שכחתי משו? לגבי השאלה למה לא הזמנתי מהפורום- מכיוון שאני עובדת בגן של עיריית באר שבע ולא בגן פרטי ולכן אני יכולה להזמין אך ורק מפעילים שמאושרים עלי ידם.. אז סורי- בכל מקרה תודה לכולם... ואני עדיין מחכה דודי.... לילה טוב לכוווווווווולם

למעלה