הזמנתי כרטיסים ל GAME ON

AxBattler

New member
הזמנתי כרטיסים ל GAME ON

ביום ראשון בשעה 16:00. מי מכם שיבוא, סבבה!

eyalgr

New member
ח"ח על היוזמה ../images/Emo45.gif

מי היה יודע אם היה זז משהו אם לא היית תופס פיקוד. בכל מקרה- אני צריך לנסות לשכנע את ההורים שלי להביא אותי לשם. שעה ארבע? אוקי. כמה עולה כרטיס?

100police

New member
נצל"ש קטן- רק... תודה.

תודה רבה. אתם אתר מצויין שעזר לאספן אמולטורים צעיר כמוני, ובין השאר לנצל את אותם אמולטורים למשהו. אז תודה. עכשיו נראה לי שאלך לחרוש על פינת המאמרים שלכם. נ.ב. גם אני אגיע ל-GAME ON... זה כנס משחקי המחשב האהוב עלי אחרי E3. אבל אני אלך ביום שבת.. חבל.

AxBattler

New member
29 ש"ח לכרטיס אבל צריך להזמין מראש

בטלפון 3113*. שימו לב, אתם צריכים טלפון של מנוי של הוט. אחרת המחיר הוא 49 ש"ח. תיאורטית, יכולים להיגמר הכרטיסים לשעה שאתם מעוניינים בה, אז כדאי להזמין כמה ימים מראש.

ET2k

New member
אז כמה אנשים באים בסוף בראשון?

נראה לי שלא הרבה
. (אני כן בכל אופן)

AxBattler

New member
אין לי מושג..

מי שיבוא סבבה. אני כמובן אביא מצלמה ואני מתכנן גם כתבה לאתר ולפורום.

shakedunay

New member
חבל, לא מתאים לי ביום ראשון....

אני כנראה אלך ביום שלישי....

eyalgr

New member
לא נורא,

מספיק שכל אחד בא ומספר על החוויות. גם אני כנראה לא אבוא בראשון.

ET2k

New member
אז גם אני אזיז את זה

אני כבר אלך עם חבר שלי ביום שהוא פנוי מהצבא וזה גם לא ערב חג...

ET2k

New member
GAME ON קוצרה ל5.10???

ניסיתי להזמין כרטיס ליום ראשון הבא (10.10),והמערכת לא נתנה לי להזמין מעבר ל5.10.התקשרתי להוט ואמרו לי שהתערוכה היא רק עד ה5.10... ניסיתי סתם לשמוע את המועדים הפנוים גם לימי שבת,ובאמת לא היה את ה9.10... ה"ביזיון" נמשך? (גם 90 דקות,גם בקושי שבוע ,לא כמו שהובטח?)

ET2k

New member
חח,סליחה שאני מציף..

התקשרתי להוט,הפנו אותי לחברת הפקה,בחברת הפקה הפנו אותי למוקד האוטומטי ... ואף אחד לא הצליח להסביר לי אם קיצרו את התערוכה,נגמרו הכרטיסים מעבר ל5.10 או שפשוט ההזמנה היא רק לכמה ימים מראש...

AxBattler

New member
יום ראשון הקרוב הוא לא ערב חג.

זה יום רגיל בחול המועד.

למעלה