הזמנתי מארה"ב HTC Legend

הזמנתי מארה"ב HTC Legend

ויש לי כמה שאלות- 1) המכשיר שהזמנתי הוא סים פרי, האם אוכל להוריד בלי בעייה אפליקציות מהמרקט? 2) איך אוכל לשדרג את מערכת ההפעלה ל2.2? 3) איך אוכל להתקין מקלדת עברית במכשיר? 4) האם אחת מהפעולות המצויינות בשאלות 3 ו4 עלולות לגרום לביטול האחריות של המכשיר? וגם אשמח לחוות דעת אישית על המכשיר ממי שניסה אותו. תודה רבה לעזורים, סופ"ש נעים.

HypeRoy

New member
תשובות

1. אין קשר בין סים להורדת אפליקציות, למיטב ידיעתי. 2. דרך אתר HTC, או באופן פרוץ. ייתכן שגם דרך המכשיר עצמו, לא סגור על זה. 3. בלי בעיה - ANYSOFTKEYBOARD. כמובן שצריך לבצע ROOT בכדי להתקין פונטים של עברית. 4. התקנת המקלדת לא כי זו אפליקציה. כל עוד אתה עושה את זה ללא ROOT אז אין בעיה עם האחריות. השאלה איך תממש את האחריות בישראל, על מכשיר שנרכש בארה"ב ? (לא תקבל אחריות מניופאן, היבואן הרשמי של HTC בארץ, על מכשיר שלא נרכש מהם)

תודה רבה...ו..

אז אתה בעצם אומר שאין דרך להתקין מקלדת (או יותר נכון פונטים שהם חובה למקלדת לא?) בלי לבצע root? ובקשר לאחריות יש לי דוד שטס המון לארה"ב אז אני בונה על זה, במקרה הכי נורא נשלח את זה כמו שקיבלתי..

HypeRoy

New member
אין קשר בין מקלדת לROOT

מקלדת זו אפליקציה לכל דבר שמורידים מהMARKET. אבל בשביל להתקין פונטים צריך לעשות ROOT. למרות, לפי מה שאומרים בגרסה 2.2 יש עברית מובנת, אבל לא איכותית.

יש לי DESIRE עם עברית רשמית (2.2)

והפונט העברי נראה בסדר גמור, חוץ מהבעיה עם המספרים ההפוכים, שקיימת גם בעברית לא רשמית.

mf

New member
אני התקנתי עברית

ה-OMEGAPHONE באלנבי בת"א. עלהלי 1000 ש"ח ומאז אני מסתובב עם עברית+מקלדת. אתה יכול להתקין בכל חנות מתמחה. ברגע שהבאת מכשיר מחו"ל אין לך אחריות על המכשיר

martines

New member
לא ברור למה הזמנת מכשיר ענתיקה כזה ?

אם בגלל המחיר, דע לך שזול עולה ביוקר ... חבל.

למעלה