הזמנתי מקום חניה-לא הלך בדיוק.

the new me1

New member
הזמנתי מקום חניה-לא הלך בדיוק.

אהלן, רציתי לשתף אותכם במשהו שקרה היום ואולי יש לכם תשובה. היום, לפני שלקחתי ת'אוטו לכיוון הבית (10 דקות נסיעה) החלטתי לזמן לעצמי מקום חניה בדיוק לייד הכניסה לבית. ביקשתי זאת מהיקום בצורה ברורה ("אני רוצה מקום חנייה לייד הכניסה לבית"), דמיינתי במשך 2 דקות את עצמי כשאני מחנה במקום שאני רוצה והאמנתי במשך כל הדרך שהמקום הזה ממתין לי. בדרך היו פקקים (כמו תמיד בשעות הללו) והחלטתי החלטה מאוד מהוססת לעשות קיצור דרך כדי לעקוף אותם, עשיתי את קיצור הדרך (שעליו טיפה התחרטתי) והוא לצערי האריך לי את הדרך במקום לקצר אותה בגלל שמכונית גדולה לא מצאה חניה ויצרה פקק. כשהגעתי, ראיתי מכונית מחנה במקום החניה שהזמנתי (מה שאומר שהוא היה פנוי אם לא הייתי לוקח את קיצור הדרך?) ולוקחת לי אותו מול הפנים. מישהו אולי יכול לומר מה הייתה הטעות שלי?? נ.ב זאת הפעם הראשונה שאני עובד בעזרת הסוד (ואני מאמין בו לגמרי, אני יודע שהוא קיים ואמיתי)

kikona126

New member
לדעתי,

ברגע שנכנסת לפקקים ולקיצור הדרך, המחשבה שלך עברה מחשבה חיובית לשלילית, ולכן ההזדמנות פוספסה. מה גם שפה אתה למד כלל מאד חשוב, הקשור הן לרוחניות והן לחיים ככלל. אין קיצורי דרך!

אני אוהב לא למצוא חניה

זה תמיד מביא איתו איזו מתנה, ורק שפתוחים לזה ככה נוצר קשר בינך לבין המציאות והתכלית של הדברים מתגלה בפנייך. אני גם אני אוהב את הדרך שבא הלוטו לא נותן לנו לזכות, או הבורסה לא הופכת אותנו לעשירים, בשביל זה הבורסה קיימת, זאת התכלית שלה - להביא שלווה ואושר אמיתיים לחייך ע"י כך שלא תזכה. בשביל זה פקקים, כדי שתכיר את עצמך יותר טוב, אותך ואת הקשר שלך עם הדרך.

the new me1

New member
אנשים תודה על התגובות! ו...

מדען חלל, סורי על הבורות פשוט לא הבנתי כל כך את הכוונה בהודעה שלך..אם תוכל תפרט ותסביר איך זה מתקשר למה שכתבתי.. תודה!

אני רק אומר דבר כזה

סבל זה התנגדות.. כשאתה מתנגד למשהו אתה סובל. וכל "סבל" בא להראות לך איפה אתה מתנגד, במובן הזה כל סבל מראה לך את הדלת לחופשי. וכל הדברים בעולם נועדו כדי לשחרר אותך .. פקקים, אין חניות, כאב פיזי, הכל בא כדי להראות לך איפה אתה מתנגד. תתנגד יותר? תסבול יותר. תתמסר לזה? ופתאום תראה את התכלית שבזה.

freckles83

New member
לדעתי יש עוד משהו

עצם המילים "אני רוצה" - זה לא כל כך טוב אני רוצה, יוצר פקפוק, זה אומר שזה לא באמת שלך. תגיד- "המקום חניה בדרך אלי", " "המקום חניה מתפנה בדקות אלה" ותדמיין אותו מתפנה ולא ממתין לך. היקום יוצר לך את הדברים אבל הם לא היו שלך מלכתחילה ואת זה אתה יודע כבר, ולכן אתה צריך להבין שאתה צריך לפנות לעצמך את הדרך ... הקיצור דרך שעשית זה לא קשור לכלום, אתה היית צריך להמשיך באותה דרך שלך, היקום היה מפנה לך את הדרך לבד, כי בראש שלך- החנייה כבר שלך. בהצלחה בפעם הבאה.

למעלה