הזמנתי נעליים מנעלי אלינור

אתי@

New member
הזמנתי נעליים מנעלי אלינור ../images/Emo45.gif

בנעלי אלינור עושים נעליים בהזמנה מיוחדת - הם מייצרים בדיוק איזה עקב שרוצים, רוחב רצועה וכו´, הכל לפי כף הרגל של הלקוחה וטעמה. אז הזמנתי נעלים בדיוק לפי הטעם שלי, בצבע המדויק שרציתי (שמפניה שהולך נהדר עם שמלת הזהב שלי), ובמידה המדויקת שלי (סוליה 38 ואימום 39). איזה כיףףףףףףף...

petel

New member
איזה כיף ! מזל טוב

נכון שזה עושה טוב לדעת שעוד דבר אחד מאחוריך ולא צריך לדאוג לגביו? אני שמחה שמצאת את מה שרצית

אתי@

New member
תודה חמודה ../images/Emo23.gif

אם לא היתה לי שמלת זהב נושא הנעלים לא היה מטריד אותי, כי ראיתי אולי 10 זוגות נעליים לבנות לטעמי. אבל הזהב זו כבר בעיה אחרת...

רחלי1

New member
בוקר טוב, ותחדשי, אתי!!! ../images/Emo39.gif

...מחוצף לשאל אותך על המחיר? (יש לי בעיות במבנה כף הרגל, ומוצא חן בעיניי הרעיון של מידה מדוייקת ואיתור צבעים לא נפוצים...גם בשמלה שלי יש אלמנטים מוזהבים קלים..) תודה

אתי@

New member
מה פתאום מחוצף??? 220 שקלים חדשים

בלבד!!! לפי דעתי זה מחיר נהדר בשביל נעליים שתופרים אותן לפי מידות הרגליים האישיות שלי. גם לי יש בעיה במבנה כף הרגל - יש לי רגל קצת רחבה והרבה פעמים קשה לי למצוא נעליים נוחות ויפות. חוץ מזה, אני נורא פדנטית - אני שמה לב לכל פרט. וכאן יכולתי לבחור את סוג העקב שאני אוהבת עם גובה הפלטפורמה ורוחב הרצועה של הסנדל - בדיוק לפי טעמי. ממש שילבתי בין 3 זוגות נעליים שונות...

רחלי1

New member
את נפלאה... ../images/Emo24.gif -

והמחיר ממש מצחיק!!! למרות שבשביל נוחות, ממש לא הייתי מעפעפת גם אם היית מבהילה אותי קצת יותר עם המחיר..
..ועכשיו, נותר לי רק לאתר בעזרתך הנאמנה את כתובתם של הקוסמים! נעלי אלינור, כן? איפה הם יושבים...? תודה...תודה...תודה....

אתי@

New member
ברחוב יפת ביפו - בדיוק מול עבולפיה

ותודות לאתי אלבכרי שסיפרה לי על המקום הזה...
ודרך אגב, עושה רושם שהנעליים שלהם נוחות מאוד. המלצה שלי - אם את מזמינה סנדל, תבקשי שהרצועה הקדמית (שבגב הרגל) לא תהיה תפורה לאורכה אלא מקופלת פנימה - זה מומלץ, כי אז הנעל יותר רכה והתפרים לא פוצעים את הרגל. בהצלחה בחיפושים

רחלי1

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo51.gif

תודה, מקסימונת, אני ממש ממש מעריכה את זה...ושיהיה לך נפלא בסנדלי השמפיין הקסומים שלך!!!

למעלה