הזמנתם דיסק לאחרונה?~

nadav1232

New member
הזמנתם דיסק לאחרונה?~../images/Emo220.gif

משעמם לי עכשיו אז עניין אותי לדעת אם הזמנתם איזשהם סינגלים/אלבומים לאחרונה ^^

nadav1232

New member
../images/Emo220.gif... ^_^

הזמנתי ליומולדת ב - 04.04 את BEST&USA 2CD+2DVD של בואה, אתמול הזמנתי את ה - Limited Pressing של BEST OF SOUL גם שלה והיום הזמנתי את האלבום החדש של איומי NEXT LEVEL גירסת ה - 2CD+DVD *__*

GREEN Days

New member
הזמנתי

את האלבום החדש של איומי NEXT LEVEL גם בגירסא של ה - 2CD+DVD (first press הולך להיות אלבום מגניב D=

ההזמנה האחרונה שלי...

הייתה גם האחרונה שלי, כי לי יותר כסף. =( קשים הם חיי הסטודנטים... Angela Aki - ANSWER בגרסה מוגבלת עם די.וי.די. - אלבום מעולה!! Koda Kumi - TRICK בגרסת הונג-קונג עם דיסק ו-2 די.וי.די. - כולה עשרים דולר!!

fluttering

New member
ואוו

המון זמן לא הזמנתי אשכרה דיסק, כי הכל סינגלים ואני לא מעזה להיכנס לתוך זה. XD אבל הדבר האחרון שהזמנתי היה DVD של אראשי... רק שיצא כבר, אלוהים ישמור. אני ממש תוהה אם לקנות את הדיסק האמריקאי של BoA! הוא ממש מעולה!!! כל שיר קצבי בטירוף, זה ממש משמח... :)

Hao Asakura

New member
אמממ

תקנו אותו בחנויות? יש מצב מאוד טוב שהוא יגיע לטוואר רקורדס פה, ואם לא, זאת לא בעיה לבקש מהם להביא את זה כי זה אמריקאי.

Hao Asakura

New member
אררר

בגלל שאני טוחנת את העבודה שלי אני צריכה תנחומים אז מה שאמור להגיע אליי במרץ והגיע בתקופה האחרונה: Ayumi Hamasaki: Rule/Sparkle CD+DVD firstpress Asia Tour 2008 Live in Taipie Next Level 2CD+DVD firstpress Next Level USB Memory Card Alan: Voice of EARTH CD+DVD New Single CD+DVD Kumi Koda: It's all LOVE CD+DVD Koda Kumi driving hits Out works & Collabs Namie Amuro: Wild/DR. CD and CD+DVD Hyde Best album CD+DVD+POSTER BoA Best&USA 2CD+2DVD

וואו, תתחדשי!!

אההההה.... אני זוכר את התקופה שאני עבדתי והיה לי כסף להוציא על כל פיפס שהזמרות שלי הוציאו.. =) ועכשיו אני באוניברסיטה.. ואנשים אחרים אומרים שהם טסו לפה ולשם ועשו מלא דברים. ואני? יש לי הר של דיסקים ודי.וי.די. בבית... וזה היה פ**ינג שווה את זה!!! =))))

Hao Asakura

New member
D:

מאחלת לך שיהיה לך! אניעובדת 200 שעות כמעט כל חודש...אז...כן XDD זה הדבר היחידי שמחזיק אותי!

yaelcywiak

New member
אמ....

יש לי את ה- ~A~ COMPLETE של איומי האמאסאקי ואני הזמנתי את ה- NEXT LEVEL

Hao Asakura

New member
D:

יאי~ Ayumi Hamasaki Asia Tour 2008 10th Anniversary Documentary Book Namie Amuro Photo & Episode D:

Bar2be

New member
T_T רוצה אתה the secret code ואין לי ויזה

כי....אמא עושה לי נו נו נו ~ולא מביאה לי להזמין ולא משנה שהוא עולה 26 דולר ....רק הדיסק כן? הגרסת CD2+DVD2 עולה 46 דולר.....אוקיי למה נזכרתי בזה? TTTTTTTTTT בכל אופן....אם למישהו יש איזשהו דרך....או משהו...נס? להביא אותו לארץ~ צרו איתי קשר. בבקשה. !!!

למעלה