הזמנת אורחים לפורום

כריסטין

New member
הזמנת אורחים לפורום ../images/Emo18.gif

מה דעתכם שנזמין עב"מולוגים ידועים להתארח אצלנו בפורום על מנת שנוכל לשאול אותם שאלות בנושא ? יש להם המון ידע והם בקיאים מאוד בנושא , זה יהיה נחמד אם נתאם עם אותו אדם יום ושעה מסויימת על מנת שיתארח בפורום ונוכל לשאול אותו שאלות . אפשר להתחיל עם דוד רונן , מנהל אתר העב"מים אבי גרייף , גיל בר (שמעתי שהוא עב"מולוג )

Gilliana

New member
גיל בר פרש מהעסק לפני שנים

אבי גרייף גם אינו עוסק במחקר פעיל - מי שעושה זאת בפועל עבור המרכז הוא בעיקר חנן וגם שפחתך הנאמנה כמובן. דוד רונן - בהחלט אפשרי, אם כי אינני יודעת עד כמה זמן פנוי יש לו בימים אלו שכן הוא אדם מאד עסוק. מי שכן יכול להתאים הוא אולי חיים מזר.

כריסטין

New member
כן את וחנן תורמים המון

במיוחד הכתבות בNRG אבל כל המוסיף רק משבח
לכן כדאי לשאול את דוד רונן/ חיים מזר אם הם מעוניינים לקחת חלק באירוח אצלנו

כריסטין

New member
חנן אולי...

תנסה לשאול את דוד רונן אם הוא מוכן להתארח אצלנו ביום ?
כי אתה מכיר אותו אם אני לא טועה.. במידה והוא יסכים תקבע איתו מועד ושעה על מנת שנוכל לשאול אותו כאן שאלות תודה

Majestic12

New member
לגבי מה שביקשת כריסטין

את הבקשה לאירוח אנשים, יש להפנות למנהלת הפורום ולהנהלת האתר. רק הם יכולים להזמין אנשים לצ'אטים או למפגשים מעין אלו.

Another Girl

New member
זה לא לגמרי נכון

אמנם יש לי אפשרות לברר עם הנהלת הפורומים והתיאום של האירוח מתבצע דרכי, אבל אם למי מהגולשים יש קשר למתארח פוטנציאלי והוא יכול לדבר איתו ולשכנע אותו להגיע- אדרבא.

כריסטין

New member
וזו היתה הכוונה שלי.....

חנן הרי מכיר אישית את דוד רונן וחשבתי שאולי הוא ישוחח איתו בעניין וירים את הכפפה..כמובן באישורך המנהלת
*אפשר אפילו לפנות להנהלת תפוז שיודיעו על כך בכל הפורומים בהודעה כללית במידה ודוד רונן יסכים*

למעלה