הזמנת בעל מקצוע ממגנט שעל הדלת

Srulikg

Member
הזמנתי אינסטלטור ממגנט על הדלת.
הוא רצה לדבר עם הוועד של הבניין, והוועד אמר שהוא יזמין אינסטלטור משלו.
האינסטלטור מהמגנט לא עשה כלום ולקח 150 ש"ח על הביקור.
ועד הבניין הביאו אינסטלטור משלהם, הוא עשה את העבודה ולקח 250 ש"ח.
הוועד אמרו לי לא להזמין בחיים ממגנט שעל הדלת, אלא לדווח להם והם יביאו את האינסטלטור שלהם.
מה דעתכם? באמת לא כדאי להזמין דרך מגנט על הדלת?

GoldenEyes

Well-known member
הוועד אמרו לי לא להזמין בחיים ממגנט שעל הדלת, אלא לדווח להם והם יביאו את האינסטלטור שלהם.
כל המפרסמים האלה על מגנטים ודלתות כ"כ טובים וכ"כ מקצועיים שהם זקוקים לפרסום כזה (נאמר בציניות רבה) וגם מלכלך
בעל מקצוע טוב , ההמלצות שלו הם לקוחות שלו

אתה לא חייב לקחת את איש המקצוע של הועד , והוועד לא יכול לחייב אותך לקחת איש מקצוע מטעמם , אבל אולי להם יש המלצות טובות מהשכנים.

לאונידס

Active member
לאיש מקצוע מגיע כסף גם על קריאת שווא.
אם ועד הבית משלם אז ועד הבית מחליט את מי להזמין, אם אתה משלם אתה מחליט את מי להזמין.

עדיף להזמין בעל מקצוע לפי המלצות, אם יש בעל מקצוע שעובד קבוע עם הבניין ומרוצים ממנו - כנראה שהוא מומלץ.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הבנתי למה הוא רצה לדבר עם ועד הבית. הזמנת שרברב במקום ועד הבית?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא הבנתי למה הוא רצה לדבר עם ועד הבית. הזמנת שרברב במקום ועד הבית?
הוא לא הסביר, אבל לפעמים נזילה בסמוך לדירה ספציפית נראית למזמין כבעיה שלו, אלא שלאחר מכן, מסתבר שהפגע הוא ברכוש הכללי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
בעלי המקצוע שמפזרים מגנטים ידועים בעיקר כשרלטנים והיו על זה לא מעט איזכורים בטלוויזיה (ראה חיימים נוסח הכט את אתגר).
בעיקרון, וכתבו לך על כך" הזמנת = שילמת כמו החוק בשש בש: זזת? נסעת. זהו. ולהבא, אנשי הוועד באמת מכירים טוב ממך את מגוון בעלי המקצוע ויש להם גם חברים מוועדים שכנים. הם בד"כ "צודקים".

דיברגנט חדש

Well-known member
בעלי המקצוע שמפזרים מגנטים ידועים בעיקר כשרלטנים והיו על זה לא מעט איזכורים בטלוויזיה (ראה חיימים נוסח הכט את אתגר).
בעיקרון, וכתבו לך על כך" הזמנת = שילמת כמו החוק בשש בש: זזת? נסעת. זהו. ולהבא, אנשי הוועד באמת מכירים טוב ממך את מגוון בעלי המקצוע ויש להם גם חברים מוועדים שכנים. הם בד"כ "צודקים".
אתה מתבלבל עם שחמט "נגעת ---> נסעת!" :)
אגב, השש בש, גם הדמקה וייתר המשחקים אימצו את זה מהשחמט.

evike

Well-known member
מנהל
היה על בעלי המקצוע של הממוגנטים מספיק כתבות בכלבוטק, ובתוכניות דומות. מסתבר, שלא חשוב לאיזה מהמגנטים-מספרים תצלצל, תמיד תגיע לאותו "בעל בית".
רק לפני שבוע שכן שמשכיר את דירתו סיפר לי שדייר קודם הזמין אינסטלטור ממגנט שעל הדלת, והוא עקץ אותו ב 5,000 ש"ח. לא כדאי להתעסק איתם, גם לא במשפטים.
וכן, יש מקרים שהם באזור האפור שבין פרטי לוועד הבית.

למעלה