הזמנת ברזים (ועוד) מחו"ל בהאינטרנט

volfson

New member
הזמנת ברזים (ועוד) מחו"ל בהאינטרנט

אני חושב על קניית ברז דרך האינטרנט. יש בעיה עם אחריות ? משלוח ? ברזים ארופאים (גרו, דמיקסה) יותר זולים בארצות המוצא שלהם (או דרך האתרים הרישמיים שלהם) מאשר בארץ ? יש מכס ?

מאגר

New member
../images/Emo91.gifהזמנה מחו"ל

היום אין צורך להזמין ברזים מחו"ל חמת ומדגל מיצרים ברזים ברמה שאינה יורדת מתוצרת חוץ וזה שלנו ועל תוצרת חוץ אין אחריות מיבוא אישי ולמטב ידיעתי יש מכס של למעלה מ300 אחוז

הזמנת ברזים

בשביל מה להזמין מחול כאשר הם מחרימים את תוצרתנו - באמת הגיע הזמן לרכוש תוצרת ישראל - ברזי חמת הם ברזים מעולים ואף עולים על הברזים תוצרת חול - די לנובו רשיות קנו תוצרת הארץ האיכות מעולה ואני אומר לכם זאת כמהנדס הידרואליקה תחשבו על זה

volfson

New member
חמת מיצרים או מרכיבים בארץ.

עובדתית , איפה מיוצרים ברזי חמת ?

volfson

New member
סדר באי - סדר.

אני מחפש איכות. בהתחלה בדקתי GROHE ו KWC , ואז נשתפתי בגל פטריוטיות של חברי הפורום שקראו לי לקנות תוצרת ישראל. בשבילי תוצרת ישראל זה שפועלים ישראלים מקבלים כסף מתוך התשלום שלי, ולא שיבואן ישראלי מוסיף מדבקה בעיברית. לסיכום - קניית חמת אוורסט - מעשה ציוני או לא ?

יצור חמת

ברזי חמת מיוצרים בארץ. ישנם רכיבים מסויימים בברז המיובאים מחול - רוב הייצור ו 100% הרכבה הינה בארץ ישנה בקרת איכות צמודה למוצר - ההחלטה היא שלך

eWave

New member
חמת מייצרים עבור חברות בינלאומיות

נערך לי סיור במפעל באשדוד וגיליתי כי מפעל חמת, כאן אצלנו באשדוד, מייצר ברזים עבור חברות כמו "בלאנקו" וכו´. לחמת סטנדרטים גבוהים (אמנם גם המחירים) אבל זה נראה לי שווה. אני החלטתי לקחת כמה שניתן ממוצרי כחול לבן (בתנאי שלא דופקים אותי) מטבח בדקור, ריצוף מנגב, ברזים מחמת, סניטרייה מחרסה וכו´.

volfson

New member
כחול לבן .

גם אני רוצה לקנות כחול לבן. בשבילי כחול לבן משמעו: מוצר המיוצר במפעל הממוקם בישראל ומעסיק פועלים ישראלים. אסור לבלבל בין קניית מותג ישראלי וקניית תוצרת ישראל - מותג ישראלי הוא מוצר שיכול להיות מיוצר גם בחו"ל, ושם מודבקת עליו מדבקה עם שם המותג, המוצר מיובא לארץ ונראה כמו תוצרת ישראל, רק בדיקה מעמיקה מעלה שמדובר בתוצרת סין. אם תבדוק את כלי הבית של "נעמן" פירמה ישראלית מכובדת, תגלה כי חלקם אינן מיוצרים בארץ. האם הריצוף שקנית הוא גם תוצרת הארץ ולא רק בעל מותג ישראלי ? האם הכסף ששילמת על הברז תוצרת חמת הגיע בסופו של דבר לפועלים ישראלים או ליבואן מתוחכם ? (וממנו לפועלים איטלקיים?). באחת התגובות למעלה נטען כי על חלק מברזי חמת כתוב MADE IN ITALY , ולכן זה הזמן לברר אחת ולתמיד את הנושא - ברזי חמת (אוורסט) - מאיפה אתם מגיעים ?

למעלה