הזמנת האלבום VENUS DOOM

Shitgoose19

New member
הזמנת האלבום VENUS DOOM

חברים וחברות יקרים לכל מי שרוצה, ניתן להזמין את האלבום מאתר האינטרנט הישראלי - http://www.musicaneto.com אגב למי שמפחד להזמין מהאינטרנט, אין לכם מה לדאוג האתר הזה מאוד אמין ונותן שירות מצויין, המחירים סבירים תהנו.

5ifi

New member
../images/Emo207.gif שאלונת קטנטונת...

על מה ולמה הדעה הרווחת כי (עד כאן, רש"י...) DARK LIGHT הוא אלבום גרוע? ובלי דעות אומנותיות יפות נפש של 'הו! שומעים את המסחור מבצבץ בין תו לתו בכל אחד מהשירים באלבום הזה!!' כאילו...מה? קילינג לונלינס ו-ווינגס אוף באטרפליי הם שירים ממש יפים ו...שאר האלבום לא עולה לי עכשיו אבל- מה רע??? (וכן, ניסיתי להיכנס לביקורת שלכם על הדיסק אבל זה לא נפתח לי, אז נאלצתי לשאול...)

../images/Emo27.gifלי אישית זה לא האלבום ממש,

זה יותר מה שהאלבום הביא איתו. כן, המסחור. שזה משהו שבאמת נורא קשה לי להתמודד איתו. X_X וכמובן, זה משפיע על האלבום עצמו. כי זה זה קשור ישירות אליו. אני חושבת שאם הייתי שומעת רק את המוזיקה -- שגם נשמעת יותר יחסית שונה וכבדה כדי להתאים את עצמה לארה"ב -- הייתי חושבת אחרת, אבל לצערי זה לא כך. וד"א, האלבום הזה, במקרה ואני שומעת רק אותו נטו, עדיין לא משתווה ליצירות מדהימות [אוהוי
] כמו לאב מטאל, או דיפ שאדאוז. לפחות הם לא לקחו את זה קיצוני כמו MCR. כי במקרה שלהם, זה ביטל אותם מבחינתי לגמרי [נו בערך. להקה שלישית אהובה עליי], ואנטווין[%^*)&#!@
] תפסו את מקומם. ^_^

5ifi

New member
זאת אומרת

שמבחינת מוזיקה- האלבום סבבה -אולי טיפה כבד יותר אבל מבחינת רקע (וסילחו לי שזה לא מעניין אותי, אני מוזיקה + וילה חתיך נטו) זה חרא? כי הם מתמסחרים?

../images/Emo27.gifהמ,

המ, האלב חרא כי הוא הוביל למסחור, זה מבחינת רקע. מבחינת המוזיקה עצמה, הוא בנוי לקהל אמריקאי. ז"א, שהוא לא HIM, הוא ווישליסט של ארצות הברית, או משהו כזה. לא רק "טיפה כבד יותר", אלא ממש משהו שונה, שלא מאפיין או מזכיר את HIM. כן, יש בו אחלה שירים, והכל, ויש כמה שבמת ריגשו אותי, אבל זה לא כמו לשמוע את רזורבלייד, ופשוט... להרגיש משהו שונה. אני כלכך גרועה בזה, אני לא מצליחה לתאר בשיט את מה שאני מרגישה. X_X

5ifi

New member
לא, זה בסדר...אני

חושבת שהבנתי (ושאני קצת אמריקאית..חוי...)

inbal287

New member
קודם כל -

הנה הקישור לביקורת ועכשיו הוא פועל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1470&a=76553&c=7000&sc=2206&ssc=0 ועכשיו אני אתחיל לחפור קצת. באופן כללי העדפה של משהו היא אינדבדואלית, אבל את בהחלט צודקת בעניין שבמקרה של DL נראה שכולם כמעט מסכימים שזה אלבום לא משהו בכלל... זה לא שאני לא שומעת את האלבום הזה בכלל והוא סתם שוכב ומעלה אבק איפשהו בבלאגן בחדר שלי, ממש לא. דווקא יש כמה שירים שתפסו אותי כמו ITNOE וDOS, אבל בתכלס, האלבום בתור יחידה אחת איכזב אותי. אני רגילה מהאלבומים הקודמים של הימ להתרגש ממש מכל אלבום, להתחבר ממש, להנות ממש ובDL זה לא קרה. הימ שינו סאונד בצורה קיצונית שאני אישית לא מצאתי את הלאב מטאל בו. הימ התמסחרו בטירוף [וכן אי אפשר לא להתייחס לזה האלבום הזה בתכלס נועד רק לקהל אמריקאי מפגר וצפוי מראש]. ולכן אנשים שמאזינים להימ כמה שנים טובות, מכירים את כל האלבומים ואת הסגנון הכללי של הלהקה, נשארו בהלם או בטראומה [
] מDL... כשאני שומעת שיר אחד מLM נניח, אני ישר רוצה לשמוע את שאר האלבום, זה בא לי בטוב. כשאני שומעת שיר מDL ואח"כ מגיע עוד שיר מDL סביר להניח שאני אעביר שיר, כי האלבום הזה בתור יחידה אחת של אלבום עם עשרה שירים היא לא משהו. לא יודעת להסביר את זה, אותי אישית הוא פשוט מעצבן בתור אלבום. אני מרגישה שהוא לא מאתגר. אני בכלל לא מרגישה אותו ברוב הזמן, הוא לא נוגע בי [יש רק שני שירים יוצאי דופן בערך]. קיצר, נראה לי שאני בחיים לא אצליח לסיים פה. אז אני פשוט אגיד שDL הוא נחמד, אבל הוא כלום לעומת האלבומים האחרים של הלהקה. שהוא מאכזב ושהוא פשוט לא הימ ולכן לדעתי רוב הקהל של הימ לא סובל אותו.

5ifi

New member
תודה

על ההרצאה האינטלקטואלית...ועל הקישור. אני אשאר באהבתי לשירים מוזרים- אגב, נחמד לדעת שעוד מישהו אוהב את ITNOE ! (ושאני לא הווירדו היחידה...)

העובדה שהם עושים סיבוב הופעות עם ליחקין פארק

זה נקרא כבר מיסחור! בעעע ):

מדHIMה

New member
למה מיסחור ?

למה זה כל כך נורא שהם מופיעים עם להקות אחרות ? כל להקה רוצה להצליח בגדול וכל להקה עושה מה שצריך כדי שזה יקרה

מיסחור זה לא טוב.לדעתי...כדי להצליח

מצליחים בזכות הלהקה עצמה ולא בעזרה של אחרים!

milkshakit

New member
../images/Emo207.gif The Kiss Of Dawn בינתיים

#59 בבריטניה, נקווה שהוא יעלה עוד בהמשך

למעלה