הזמנת הוסטל מראש ללילה הראשון

jinji0

New member
הזמנת הוסטל מראש ללילה הראשון

שלום, אנחנו נוחתים בבואנוס, ארגנטינה ב26 לנובמבר. מעוניינים להזמין חדר ללילה הראשון בשביל שלא יהיה לחץ ושנדע לאן פנינו מועדות במונית מהשדה תעופה... ממה שראיתי באינטרנט - לרוב אין אפשרות להזמין ואלה שכבר אפשר הם יקרים יחסית למחירים שניתנים במקום... יש לזה פיתרון? נדב.

מיקה2008

New member
שלום נדבר

הינה הוסטל חדש במיקום נהדר בבואנוס איירס עכשיו במחירים הכרות ושווה לצפות בגלריה הוסטל לצורך התרשמות.

www.hostelworld.com

אם אתה מזמין דרך האתר זה 10% יותר עמלה. אני מציעה שתראה דרך האתר מה פנוי ואז תחפש בגוגל את האתר של ההוסטל או מספר טלפון שלהם ותזמין לבד. להמלצות להוסטלים טובים www.gringo.co.il

0 אור 0

New member
עוד משהו

זה יום אחרי חג המולד, אז ממש כדאי שיהיה מלון מהמוכן ורצוי כזה שגם יש לו הסעה משדה התעופה (רק זה שווה מחיר של כמה לילות) או שנמצא במרכז העיר, לשם מגיע האוטובוס משדה התעופה מקסימום תשלם קצת יותר הלילה הראשון ואחר כך תעבור (בלינקים שהופיעו פה בשרשור המחירים לא כאלה נוראים - יש לי מכרה שסיפרה לי כשחזרה שהיא שילמה 60$ לחדר זוגי ולא היה לי לב לספר לה מה המחירים הרגילים)

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

הוסטל קאסה דה פאפא נמצא במרכז, קרוב להכל ומספק הכל למי שנוחת, כולל ארוחת בוקר מפנקת , פלייסטיישן ועוד ניתן להזמין מקום מראש באתר של מיני הוסטל WWW.MINIHOSTEL.COM

למעלה