הזמנת מוצר ותשלום דרך PAYPAL

הזמנת מוצר ותשלום דרך PAYPAL

שלום לכולם, ביצעתי היום לראשונה קנייה באיביי וקיבלתי במייל אישור על ההזמנה ומספר אישור. שמתי לב שבמייל היה מצויין שהתשלום יופיע תחת PAYPAL ושם החברה בכרטיס האשראי ושכדאי לפתוח חשבון שלהם (PAYPAL). בסטטוס המשלוח היה כתוב שהכתובת לא מאושרת. פניתי במייל למוכרת והיא כתבה שהמוצר יגיע אליי תוך שבועיים-שלושה והתעלמה משאלתי בנוגע ל-PAYPAL. האם אפשר לסמוך על זה שהמוצר יגיע ללא פתיחת חשבון PAYPAL ? תודה מראש על כל תגובה.

עוד שאלה ../images/Emo92.gif

המוצר שהזמנתי היא מנשא לתינוק. האם אני אמורה לשלם גם מכס ?? מישהו אמר לי משהו על זה עכשיו.

taltal0n

New member
בעיקרון אם זה עד 50$ אז לא , אבל...

צריך לשלם גם מע"מ . וזה רק אם "תופסים" את החבילה שלך ! אני למשל הזמנתי פעמיים מארה"ב , דרך אי ביי , טבעות - כל אחת בסכום של 80$ ולא התקשרו אלי מהמכס . עניין של מזל . דרך אגב , ה- 50$ כוללים את מחיר המוצר + משלוח ששילמת , ואם מבקשים מהמכס שתפקססי קבלה אליהם , אז את צרכה להוציא חשבונית מ- paypal . אם את רוצה להיות בטוחה בכל זה , הכי טוב שתתקשרי למכס ותשאלי אותם , הכי טוב , למרות שהם גועליים - כל הזמן הם חושבים שמנסים לתחמן אותם .

WOW המוצר+משלוח עלה 140$

מקווה מאד שיעבור בשלום ושהחבילה (למרות גודלה) לא "תיתפס". תודה שענית לי

taltal0n

New member
לפני שבועיים דיברתי עם המכס ואמרו לי שזה כולל

גם אני התפלאתי - כי זה לא הגיוני , אבל כשחושבים על זה אז זה כן - כי הרבה מוכרים מפחיתים את מחיר המוצר ומעלים את מחיר המשלוח כדי לשלם כמה שפחות עמלות לאי ביי . נראה לי שבמכס עלו כבר על כל השיטות .

למעלה