הזמנת מלונות מראש- תאילנד

mika581

New member
הזמנת מלונות מראש- תאילנד

אנחנו, זוג עם בת 1.5, נוסעים לתאילנד בתחילת אפריל ל18 יום. אשמח לייעוץ בנושאים הבאים:
1. איננו מעוניינים להזמין מראש מלונות כדי להיות גמישים ועל מנת שנוכל לעזוב או להישאר במקום לפי העניין בו וקשה לנו לדעת מראש כיצד נרגיש. יחד עם זאת אנחנו מעוניינים לישון במקומות ברמה יחסית גבוה. האם הגיוני בתקופה זו לא להזמין מראש או שיש סיכוי שלא יהיה מקום?
2. אנחנו מתלבטים לגבי מסלול: 14 יום קוסאמוי-קופנגן-קוטאו ואז 3-4 ימים בבנגקוק או 7 ימים באזור קוסאמוי, 7 ימים בקופיפי ו3-4 בבנגקוק.
אנחנו לא רוצים לעשות יותר מדי מעבר וטירטורים בגלל התינוקת. אוהבים חופים רגועים ושקט.
אשמח לשמוע את מחשבותיכם.

תודה

חודש אפריל בתאילנד

חודש אפריל, הינו החודש החם ביותר בשנה בתאילנד.
בחודש אפריל בקוסמוי, יכול לרדת גשם, אך לא בטוח, הגשמים מתחילים בחודש מאי.
בפוקט, יש קצת יותר גשמים.
בחודש אפריל יש הרבה תיירים ומבקרים תאילנדים, עכב ראש השנה התאילנדי וחג הפסחא שחל בחודש אפריל. רצוי שתזמיני מראש מלון, לתאריכים של חג הסונקראן (ראש השנה התאילנדי). 13-15/4 ורצוי יום קודם ויום אחרי, רוב המלונות והטיסות בתפוסה מלאה.
המסלול של קוסמוי וקופיפי, מצריך טיסה נוספת. למלונות בקופיפי, אין תמורה מלאה לעלות.
לדעתי, תבחרי במסלול של קוסמוי, קופנגאן וקוטאו.

קרלטון

New member
הגיוני לגמרי

אני כל שנה נוסע בתקופה זו (כולל השנה) ואין שום בעיות. את המלון הראשון מזמין כמובן מהארץ ואז מזמין משם, יום יומיים מראש, כל פעם את המלון הבא. בכל מקרה הכל דרך האינטרנט. קל מאוד עם הטלפונים של ימינו.

יש צדק מסוים במה שכתבו מעלי לגבי הסונגקראן, אבל לא הייתי מגזים ואומר שהמלונות בתפוסה מלאה. נכון, יש לחץ רציני של נופשים תאילנדים, אבל זה ספציפי ליעדים מסוימים ובנוסף זו עונת שפל של התיירות כך שהדברים מתאזנים. בנגקוק למשל, מתרוקנת לגמרי בזמן הסונגקראן מתאילנד ולא רק שאין תפוסה מלאה, אולי אפילו לא 50% תפוסה.

מה שכן, בנושא התחבורה אני חייב להסכים, כל המדינה משתגעת לגמרי והכל פקוק לגמרי (כולל תנועה אווירית) בתחילת החג ובסופו. מומלץ פשוט להישאר במקום אחד בזמן החג הזה ו"לעבור אותו בשלום". הלחץ הוא בכיוון היציאה מבנגקוק בתחילת החג ובימים שלפניו, ובכניסה לבנגקוק בסופו.

למעלה