הזמנת ספרי עיצוב מחו"ל

ז ו ש ה

New member
הזמנת ספרי עיצוב מחו"ל

שלום, אני מעוניינת במשלוח של 2 ספרים מחו"ל, אולם לא סטימצקי ולא חנויות וירטואליות מייבאות אותם, לפי הבירור שערכתי עד כה. איך בכ"ז ניתן להגיע אליהם? אשמח לשמוע כל רעיון! יום טוב

mgflash

New member
הזמנת ספרי עיצוב

יש מספר פתרונות, הפשוט ביותר, להכנס לאמזון (תמצאי כאן באנר- לחצי עליו)

ז ו ש ה

New member
הממ... אני כבר אחרי.. וללא תוצאות!

אז ככה: כשניסיתי להזין את הפרטים שלי, אמזון סרב לקבל את העובדה שאני לקוחה מישראל והקפיץ חלון שאין אפשרות לשלוח לישראל. כששאלתי את שירות הלקוחות שלהם מדוע לא, קיבלתי תגובה מוזרה למדי מאמזון... : " all Marketplace items must be paid for with Amazon Payments " מה זה לעזאזל Amazon Payments? תהיתי.. - תשלום באשראי! חזרתי לאתר וניסיתי שוב להזין את פרטי כרטיס האשראי שלי - אבל נשלחתי לחלון שבו נתבקשתי להגדיר את כתובתי ב-UK (!).... כאילו, מה עכשיו??? אין לי כתובת באנגליה.... (ואם היתה, הייתי נכנסת לחנות ברחוב וקונה את הספרים, בלי להזדקק לשירותי אמזון... חח) אז פניתי אליכם, בתקווה למצוא בעלי ניסיון כאן... מקווה שקורותי לא מבלבלים יותר מדי (מספיק אני מבולבלת בעצמי
) תודה

gam ani

New member
הזמנת ספרים מאמזון

הספר אותו רצית כנראה לא נמצא כרגע במלאי של החנות אמזון עצמה, ולכן הופנית אל אחד מהסוחרים העצמאיים העובדים מול אמזון, השייכים לאגף המרקטפלייס. כל המוצרים הנמכרים דרך המרקטפלייס אינם נשלחים לישראל. להבא, שימי לב שהמוצר את רוכשת שייך לחנות אמזון עצמה ונמכר על ידה ישירות. אין שום בעיה במשלוח לארץ בדרך זו.

ז ו ש ה

New member
תודה - ואגב,

איך אפשר לדעת אם הספר מוצע ע"י אמזון או ע"י אחד המפיצים שלהם? עד שאתה לא מגיע לשלב הבעייתי, אין דרך לדעת זאת... אני חושבת... פניתי אל DBOOK - והם אכן אישרו שהספר השני שרציתי אותו אזל בהוצאה (באנגליה).

mgflash

New member
בקבוק (BakBook) מייבאים ספרים

לפי הזמנה- בקבוק. בנוסף אפשר להזמין ב"תולעת ספרים" הם מתמחים בספרי אדריכלות ועיצוב. לא מצאתי את האתר שלהם אבל כאן תמצאי מה יש שם (גם בית קפה)

למעלה