הזמנת שמנים מחו"ל (דרך Ebay)?

pumiki8

New member
הזמנת שמנים מחו"ל (דרך Ebay)?

בהקשר להודעה הקודמת על שמנים שאין בארץ, חיפשתי ב-Ebay, רב הקניות הגלובלי הגדול, על שמנים אתריים. מצאתי שם מספר שמנים של מצאתי בארץ (החיפוש היה ברפרוף, אני בטוח שיש יותר), וגם כאלה שיש בארץ - אך במחירים מדהימים. מה אתם\ן אומרים\ות? האם מישהו\י ניסה\תה להזמין שמנים מחו"ל? ודרך Ebay? סה"כ, Ebay זו שיטה די בטוחה - אפשר לקרוא ביקורות על הספק, לכמה אנשים מכר, מה הדירוג שלו, ושיטת Paypal מבטיחה שאם הסחורה לא טובה תוכלו למשוך את הכסף חזרה. אני לא יודע אם מותר לפרסם כאן קישורים לספקים שמפורסמים באיביי (אנשים שפשוט מוכרים שמנים אתריים על סוגיהם, בקבוקים כהים, מחירים מאוד, מאוד, אטרקטיביים), אבל חיפוש קצר באיביי וטיפה מעקבים ותוכלו למצוא מספר כאלה. אז... מה יש לכם\ן לומר בנושא?
[תמה ההשלטות הנוראה שלי על הפורום, הגיבו בחופשיות!] חג שמח!

באופן אישי

לא הייתי מעזה לרכוש את השמנים שלי דרך האינטרנט. אני צריכה אמא ואבא לשמנים, אם זה ספק חדש אני מבקשת דוגמיות גם כדי להריח וגם כדי לראות (צבע בעיקר וגם מרקם). בקיצור חמוד, אני ממש לא ממליצה. Sorry

pumiki8

New member
אין לך על מה להצטער ../images/Emo13.gif.

ההפך, כמו שציינתי בהודעה האחרת שלי - אני תומך גדול ב"בדיקה בשטח" - כיצד את מגדירה ספק חדש? האם נוטים להיענות לבקשה שלך לדוגמית?

אני לא דוגמא טובה...

אני עובדת עם אותם ספקים כבר מספר שנים ולכן כשאני מבקשת דוגמיות אני תמיד מקבלת... לגביך, תוכל פשוט לנסות, לא מאמינה שיסרבו. לגבי השמנים היקרים שמענינים אותך אני לא חושבת שישלחו לך דוגמא מאחר ואתה אדם פרטי ושמן שמחירו בממוצע 500 ש"ח לעשרה מל' לא ינתן כדוגמית אלא אם אתה עסק שמתכוון לרכוש כמות גדולה. הכי פשוט, לנסות... בהצלחה

למעלה