הזמרים/הזמרות/הלהקות האהובים עליכם

nadav1232

New member
הזמרים/הזמרות/הלהקות האהובים עליכם

רשמו בשרשור הזה את כל הזמרות/הזמרים/הלהקות שאתם אוהבים ^_^ פתחתי את השרשור הזה כי הפורום קצת נהיה יבש בימים האחרונים XD: זמרות: זמרים: להקות:

nadav1232

New member
עונה ^_^

זמרות: BoA Ayumi Hamasaki Koda Kumi Ai Otsuka Namie Amuro Nami Tamaki Utada Hikaru Sifow Ami Suzuki Rinka Sowelu Hitomi YUI Tomiko Van Misono Melody Yuna ito Mika Nakashima Chieco Kawaba Asuka Hinoi Aiko Kayo OLIVIA Hitomi Shimatani Anna Tsuchiya MAY Sayaka Yamamoto ובטח יש עוד אבל שכחתי ~.~ זמרים: Gackt Miyavi להקות: Hinoi Team Every Little Thing TRF AAA Dream Shanadoo ויש עוד אבל גם שכחתי.

ketty the sheep

New member
את מכירה את e-kimochi?

aka 'אטובה ולהקת השוטה-קיי שלו בביצוע מרגש ללהיט 80S יפני' (באמאשלי).

Nora Shu

New member
מצד אחד את אומרת לי לא לבכות

אבל מצד שני את מנסה להבעית אותי למוות!!!!!!!!1לשדחשגשחגשח בוא'נה, שאני לא אשלח עלייך את אייבה והמרפקים שלו >>;

מ א י י ק

New member
עונה../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

יש הרבה אז פשוט צימצמתי לאהובים ביותר
זמרות: BoA Ayumi Hamasaki זמרים: Gackt
Miyavi
להקות: Malice Mizer Dream

sonaku

New member
^^

זמרות:אוטדה היקארו,איומי המאסאקי וקאנה. דה באסט~ זמרים:הידה,גאקט ולבסוף בסוף~ מיאבי. כי בכל זאת יש לו כמה שירים ממש טובים. להקות:נייטמר,TCST,BLOOD,מואה דיקס מואה ודיר אנ גריי ^^

בווא~גהD:

זמרות: Otsuka Ai Nana Kitade Myco BoA Aiko kayou Riyu Kosaka Yui Horie Hitomi Shimatani Yukari Tamura זמרים: באמת שאין לי מושג!!O: אוי, זה מוזר@_@ להקות: Hinoi team Shanadoo Morning musume W Minimoni Pipo*Angels Folder 5 Coconuts musume

dinora12

New member
../images/Emo210.gifלא מכירה הרבה

אבל בזכותכם אני מתחילה להכיר זמרים יפנים אז בינתיים יש רק זמרת איומי

ayumi3000

New member
^_^_^_^

זמרות: ayumi hamasaki koda kumi BoA Utada Hikaru hitomi shimatani hitomi Rie fu Nami Tamaki sifow namie amuro suzuki ami זמרים: kotani kinya hirai ken gackt להקות: TM REVOLUTION globe dream day after tomorrow (לשעבר) Do As Infinity (לשעבר) Da Pump SOULHEAD MEGARYU

ayumi3000

New member
+ 2 ששכחתי

Every Little Thing - הלהקה שאני הכי אוהב!!! איך יכולתי לשכוח -_- ו - sweetbox (לא ממש יפנים אבל עדיין)

SuLeRu

New member
=]

זמרות: וואי אתם לא רוצים שאני הרשום 30 זמרות יפניות שאני מכירה! או יותר... אז אלו שהכי הכי שוות לדעתי! ayumi hamasaki namie amuro anna tsuchiya olivia yuna ito miz זמרים: miyavi אל תחשבו שרק אותו אני מכירה פשוט מכול הזמרים רק אותו אני הכי 3> להקות: לא אוהבת =/

נוייע

New member
ע..עונה~

זמרות: Namie Amuro Hinoi Asuka Megumi Hayashibara Boa Ayumi Hamasaki זמרים: רק- Kinia Kotani להקות: Dream Hinoi Them EVL TRF

למעלה