-הזמרים החסידיים מצטרפים

-הזמרים החסידיים מצטרפים

למאבק נגד הממשלה! כינוס ענק בהשתתפות גדול הזמר החסידי מרדכי בן דוד יהיה ביד אליהו בתל אביב ישמש גם כעצרת מחאה חריפה כנגד תוכנית ההתנתקות של שרון, בעצרת יופיעו מרדכי בן דוד, אהרן רזאל, חיים ישראל, וילד הפלא דודי הרץ, השאלה הנשאלת היא האם מרדכי בן דוד מודע לכך שהוא נהפך למפגין נגד תוכנית ההתנתקות? תשובות יתקבלו בברכה.

אני חושב

שהוא מודע לזה ואני חושב שורדיגר בעצמו ימני קיצוני והוא תמיד בא ליישוב היהודי בחברון.

הנה הפרטים המלאים...

אירגון מטה משיח חסידי חב"ד (משיחיסטים) מארגן את ההופעה הזאת לכבוד יום ההולדת ה- 102 לאדמו"ר מחב"ד, יופיעו כאמור מרדכי בן דוד, חיים ישראל, אהרן רזאל, והילד דודי הרץ, כרטיס יעלה עד ר"ח ניסן: 20 ש"ח אחרי ר"ח ניסן: 30 ש"ח. כרטיסים ניתן לרכוש בנועם הפקות ירושלים-רח` מלכי ישראל בני ברק- רח` הרב שך פינת ר"ע מול איצקוביץ, מהרו וקנו כרטיסים.

זה לענין שליטאי...

יבוא לכזאת הופעה? כי המחיר הוא ממש מצחיק אז אני חייב לבוא בכזה מחיר זול אבל מדובר פה במשיחיסטים אז אני לא יודע אם זה לענין לבוא.

אווו ברוכים הבאים...

אתה מהיר מאוד, בכל מקרה אצלי דעותיי בשבחו של מרדכי בן דוד עולות על דעותיי הליטאיות הקיצוניות אז אני ארכוש אצל הולשטיין את הכרטיסים.

שיSY

New member
ברוכים הנמצאים...

אני סתם ככה לא הולך להופעות. האמת שזה טוב מבחינת המחיר, אז שתהנה, אבל... אל תריב עם החבדניקים...

שיSY

New member
מצוין,

תביא לנו דיווחים משם, ושגם "בן הצבי" ידווח...

יחי אדונינו מורינו...

ורבינו... אני חושב שאני יביא בגלל המשפט הזה אטמי אוזניים.

שיSY

New member
תביא...

אבל אתה בא לשמוע מוזיקה... לא? לפני שבועיים שמעתי איזה חבדניק אומר לילדים שהרבע מחב"ד היה כמו משה רבינו... עפרא לפומיה!

למעלה