הזמר האהוב עליכם!

הזמר האהוב עליכם!

דרגו מיהו הזמר האהוב עליכם ביותר מבין כל זמרי המוזיקה החסידית ומי סגנו מה שנקרא מס` 2,אבל תשתדלו לא להרחיב בתשובה עצמה אלא להגיב עניינית כתגובה להודעה הראשית,ופרשנויות וניתוחים תשרשרו כתגובות לתשובות שלכם אבל לא כתגובה להודעה הראשית,בהצלחה ותודה :)

רפוש.

מרדכי בן דוד סיים את הקריירה שלו באלבום תמיד בשמחה! מיכאל שטרייכר היה טוב בימים שהוא עבד עם גדעון לוין אבל היום? עדיף לא לדבר :)

נתחיל עם מיכאל שטרייכר...

לגבי שטרייכר אז תסלח לי אבל חוששני שאתה קצת סתום, מכיוון שלא שאלת מי הוא הזמר הכי טוב היום אלא דיברת על כל הזמנים ושלוש שנים לא יכולים להרוס אימפריה של עשרות שנים שהאיש השקיע והכניס המוני להיטים למוזיקה החסידית כדוגמת רזא דשבת, אין ערוך, אלוקי נשמה, ישא ברכה, ומחליף את הזמנים, מה טובו, כי לקח, אנא עבדא, תפול ועוד הרבה להיטים, אז אני ממליץ לך לצבור עוד קצת ידע במוזיקה ואחרי זה להתחיל ללהג שטויות.

אם כאלו דעות

ועם כאלו אינדיקציות כשלך אתה אמות המידה האומללות על פיהן אתה קובע מהו זמר טוב. אתה גורם בזיונות אפי` לבן דוד עצמו.

לגבי מרדכי בן דוד...

אז אתה יכול לרקוד קדצ`קה כמה שאתה רוצה אבל מרדכי בן דוד היה הוה ויהיה הגדול מכולם, מהסיבה הפשוטה שיש לו קול מדהים שאין לאף זמר במוזיקה, ואם אתה חושב שמרדכי בן דוד סיים את הקרירה שלו בתמיד בשמחה אז נתת לי עוד הוכחה ענקית שהקשר בינך ובין מוזיקה חסידית הוא מקרי בתכלית המקריות, כי מרדכי בן דוד משתבח מדיסק לדיסק כמו יין ישן נושן המשתבח מיום ליום, לסיום:תתחיל לשמוע קצת דיסקים של מרדכי בן דוד כי נראה שהידע שלך מסתכם באמת רק בדיסק תמיד בשמחה. כמה חבל על עוד תינוק שנשבה.

רפוש.

תבחן אותי בחומר של בן דוד ותתפלא להווכח שאני מתמצא בו לא פחות ממך,סתם שאלה,כשאתה מתפלל אתה מכוון לבן דוד? אמרת שהוא "היה הוה ויהיה".....

אין צורך לבחון...

כל תינוק בבטן אימו יצביע עליך בידו הימנית ויגיד "הוא לא מבין במוזיקה".

תגיד

בן דוד במקרה הוא גם אדון הכל תקיף ובעל היכולות ובעל הכוחות כולם? השתגעת לגמרי. אתה דופק לעצמך גולים עצמיים זה אחר זה.

אוי סליחה מכבודו...

התבלבלתי קצת, אני דיברתי על פריד שהוא היה הווה ויהיה בטעות נכתב מרדכי בן דוד עמך הסליחה.

למעלה