הזמר הכי טוב:

meandmeandme

New member
הזמר הכי טוב:

מי לדעתכם הזמר הכי טוב בפינק פלויד? אני לא יודע... עד עכשיו חשבתי שרוג´ר הוא בהחלט הזמר הכי טוב, לאו דווקא בגלל היכולת הטכנית שלו בשירה אלא בגלל הרגש אבל אחרי שעיינתי ברשימה הזאת שמציינת מי שר כל שיר הופתעתי לגלות ששירים כמו Have a cigar שהשירה שם פשוט חזקה כל כך אבל שרים לאו דווקא על ידי רוג´ר, את השיר הספציפי הזה שר רוי הרפר (הסברים כאן) אבל גם שירים כמו money וechoes הם לא מבוצעים על ידי רוג´ר ואטרס. הופעתי לגלות שגם רייט שר לא מעט. אז לפני שתצביעו תקחו את הזמן לעיין ברשימה. אני חושב שאחרי שהשכלתי אני ילך עם דיוויד גילמור. למה? ככה.

Papito

New member
בשבילי הסולן הכי הכי של הפינק

הוא לא אחר מאשר דייב גימור כמו שהוא מנגן ככה הוא שר

meandmeandme

New member
בוא לא נגזים

אם הוא היה מנגן כמו שהוא שר פרדי מרקורי היה קטן לידו...

האמת שזה הכל תלוי

באיזה דיסק זה. יש דיסקים שווטרס פחות טוב בהם ודיסקים שהוא יותר טוב בהם וככה גם עם גילמור ורייט. קשה להחליט מי שר יותר טוב כי יש אפילו שירים שהקולות שלהם דומים בטירוף שאי אפשר בדיוק לקבוע. אם אני חייב לבחור מישהו נראה לי שהייתי הולך על גילמור ואחר כך רייט ורק בסוף ווטרס למרות שזה לא מדוייק וזה עלול להשתנות מדיסק לדיסק אל זה בגדול.

מסובך

גילמור שר הכי יפה. אבל ווטרס שר עם הכי רגש, תארו לכם שגילמור היה שר את פיינל קאט, או את החומה. או את החלק האחרון של דוגס? דוגס היה שיר אחר בלי השירה של ווטרס. לכם אני בוחר בווטרס

meandmeandme

New member
שים לב

young lust - gilmour hey you - gilmour goodbye blue sky -gilmour not now john - gilmour ואפילו חלק מקמפטרבלי אני מסכים איתך שרוג´ר שר מצוין ועם הרבה מאוד רגש ("and the silver in ,her hair shines in the cold november air עושה לבכות
) אבל בכל זאת, בניגוד למה שחשבתי עד לפני בערך 6 שעות גם לגילמור יש רגש בשירה.

Papito

New member
והמון!!! Hey You דוגמא מושלמת

במיוחד איך שהוא שר אותו בPULSE

electricGirl

New member
מה?????

גילמור שר את HEY YOU ו YOUNG LUST??????? ורוג´ר לא שר את ECHOES ו TIME??? מה הולך פה לעזאזל....

Jam Head

New member
ככה...

ב- Hey You הם מתחלקים חצי חצי , גילמור שר את ההתחלה , ווטרס שר מהשורה - And it was only fantasy . ב-Young Lust כמה שאני יודע ווטרס שר. את - Echoes ווטרס שר את הכל.. ב- Time גילמור שר את הכל

שטויות!

את young lust שיר גילמור, איך אפשר לחשוב שווטרס שר? זה שיר עם עוצמה: im just a new boy! stranger in this town.. זה ברור! את אקוז שר רייט עם ליווי של גילמור, או גילמור עם ליווי של רייט, בכל מקרה, ווטרס לא שר בזה.

CaerBannog

New member
כנראה שגילמור

כי לווטרס אומנם יש מהון רגש, אבל הקול שלו הרבה יותר סנדרטי, אני נורא אוהב את הישרה של גילמור בברית´, מאני ודוגס...

eyalb

New member
כל חברי הלהקה שרו חוץ ממייסון

לעומת זאת הוא אחראי על רוב הציורים שיש באלבומים המוקדמים של פינק פלויד

למעלה