הזמר המיוחד ווליס-קבלו

sony121

New member
הנעימה EIN o ntounias paralogos

נעימת השיר ine o ntounias paralogos מוקדשת לפאדי בפרט ולכל החברים שלי ...מכל הפורמים בכלל. נ.ב לכל המתעניינים בדיסק GOLD 2 אז הנה...הנה נעימה מתוך הדיסק
ודבר יותר חשוב....נעימת השיר כמובן שייכת ליורוגוס דאלרארס מתוך הדיסק O TRAGOUDISTIS ובכלל מיותר לציין שזה דיסק גדול!!

cmpr

New member
מה לא בסדר??

כשקונים רכב בודקים גם את המנוע !!! כשאת לא מבינה בזה עובדים עלייך !!!

babilon3

New member
שובה של הסוני,,,,,,,,,,

שלום רב שובך ציפורה (סוני) נחמדת מאז שחזרת מהכפור הכל פה נראה אחרת היה משעמם חבל"ז עכשיו יופי,,,,,,,,,,,,,,,,,, ולרגל חזרתך המטאורית כולנו פוצחים בשיר הלל יאללה חפלה,,,

סוני סוני מה יהיה?

סוני סוני מה יהיה? חצי שנה שקטה עברה עלינו בשלוה כאן, דיברו וכתבו על כל הבוזוקאים בעולם וזה לא הפריע לאף אחד. סוני סוני מה יהיה?

kiki9999

New member
אתה מת לריב איתה נכון?

מה היא בדיוק מפריעה לך? אתה לא במקרה אחד הנהנים מכל הקליפים שהיא שמה כאן? מה יהיה? אתה מפרנס אותה? היא יושבת לך על הלב? מה יהיה? יאללה קדימה תתחיל לקלל אותה! יהיה טוב!!! איזה אנשים רעים!!

sony121

New member
הזמר המיוחד ווליס-קבלו

באותה ההזדמנות...שמחה להודיע...שנגן הבוזוקי מוטי צמח..לקח "פסק זמן" עם טריפונס וההופעות...נכנס וכתב בפינה שלו...ובעצם פתח את את הפורום שלו...פורום מוסיקאים ונגני בוזוקי....אז מי שרוצה להגיב מוזמן. שבוע טוב

sony121

New member
וכמובן דאלאראס הגדול 1983

**רק נציין שרק שני הקליפים הראשונים של ווליס הופעה חיה במועדון...השלישי באולפן(זה להבהיר את עצמי-שאף אחד לא יתפוס אותי "במילה") קבלו את יורגוס דאלאראס ***************עוד שני קטעים מאותה הופעה הגדולה ביותר שהיתה בתולדות יוון באיצטדיון
אנחנו תמיד חוזרים לאותה ההופעה משנת 1983 באיצטדיון
על הבמה כל המוסיקאים הגדולים....ומוביל את "החגיגה" זמר אחד אדיר...יורגוס דאלאראס. שבוע טוב

kiki9999

New member
סוני121 תודה ענקית על הקליפים

אם יש עוד דברים של סטרטוס דיוניסיו וגם ווליס מרגריטיס וכל הישנים זה יהיה אחלה. .אני כבר הורדתי את כולם, מה YOUTUBE קליפים פשוט נוסטלגיה.

sony121

New member
לכל הבוזוקאים...קבלו את rialas ותזכרו את השם

וכמובן תמשיכו לחפש את הקליפים שלו...... ולמה אני הבאתי אותו לכאן???? מהסיבה שכנראה באמת ניקולופולוס הוא בוזוקאי מאוד מאוד חשוב ביוון....וכל פעם שעולה כוכב...נפתח וויכוח גדול ורציני מי טוב יותר ניקולופולוס או פלוני אלמוני
הוויכוח הקודם היה כאשר קרנדיניס עלה לכותרות....וכמובן...כולם דאגו להזכיר ...שניקולופולוס ופאליאולוגו הם בעצם המאסטרים של קרנדיניס.ועם כל הכבוד לנגינתו!!! והנה הוויכוח החדש ...... http://www.websitetoolbox.com/tool/post/skeezo/vpost?id=2107891 אני רק יכולה להגיד לכם שאפילו רובם כאן כעסו- שבכלל משווים את ניקולופולוס לנגן כזה או אחר...ורק בגלל שהוא מלחין גדול...וכמובן על כל הרקורד העשיר שלו עם גדולי הזמר ובכלל על תרומתו למוסיקה היוונית במשך 45 שנים. במילים אחרות....תעזבו את ניקולופולוס בצד.הוא מעל לכל וויכוח
אז תהנו

sony121

New member
כמובן מי שרוצה לראות איך המאסטרו מנגן את זה

זה אצלי ביוטיוב
כל אחד והמקצוע שלו

karantinis

New member
חחחחח ברור ש...

קרנדיניס למד המון מניקולופולוס ופאליאולוגו[ובכלל מכל אחד יש מה ללמוד...גם איך לא לנגן!] הכל עניין של טעם... זה לא נושא לויכוח בכלל...ניקולופולוס גדול,פאליאולוגו ענק וגם קרנדיניס, אף אחד לא גורע שום דבר מהאחר... ואני ממש בספק אם זה מה שמעסיק את גדולי הנגנים.

cmpr

New member
עוד בדיחה...... ../images/Emo9.gif

ישראלים לא מבינים לכו ליוון תראו תמקצועיות

F a d i

New member
סוני סוני מה יהיה? את לא צריכה להילחץ בכל פעם

שעולה כאן שם של בוזוקאי אחר חוץ מכריסטאקי תאמיני לי שכבודו של כריסטאקי במקומו מונח,אבל חלאס בכל פעם שמביאים קטע של בוזוקאי אחר ובמיוחד של קרנדיניס את נכנסת למגננה כזו על כריסטוס! ממש אין צורך בזה ומה שהביא כאן קרנדיניס קטעים לא מהעולם הזה ושום דבר לא משתווה אליהם וכמובן תודה על הקטעים שלך

למעלה