הזנחת ילד מצד הוריו.

z a b

New member
הזנחת ילד מצד הוריו.

קרובת משפחתי מספרת במפגשים משפחתיים, כי זוג הורים איתם היא נמצאת בקשר מטפלים בתינוקם באופן חמור. הילד היה רצוי בזמן ההריון, אך משנולד - ניכר כי הזוג לא חש בנוח עם החלטתו, והוא גדל כיום בביתם ללא כל קשר אנושי עם הוריו, פרט להאכלתו. ייתכן, כי בני הזוג מצויים במצב נפשי קשה. כך או כך, עם כל חוסר נוחות שהיא הכרוכה בכך, אני נחוש בדעתי להוציא את התינוק מבית הוריו, במטרה שניתן יהיה לתת לו דבר-מה בהמשך חייו למרות הנזק הבלתי-הפיך, שללא כל ספק יפגום קשות בהתפתחותו הפסיכולוגית. מה האפשרויות במצב זה? תודה למגיבים.

קודם כל לא להחליט על דעת עצמך

להוציא את הילד מהבית ניתן ליצור קשר עם לשכת הרווחה ולדווח על חשד להזנחה פ. סעד תתערב במצב ותבדוק את המצב המשפחתי ואת כשירותם של ההורים לטפל בתינוק. באם המקרה קיצוני ייתכן ותתקבל החלטה של בימ"ש להוציא את התינוק מהבית אך יתכנו עוד הרבה מצבים אחרים וכלל לא בטוח שזו האפשרות האופטימלית. בכל אופן, על פי החוק מוטלת עליך חובת דיווח וע"פ החוק מי שמוסמך לקבל החלטות בעניין זה אך ורק ביהמ"ש, לאחר פנייה של פ. הסעד ולא אף אחד אחר.

SuperGirl 25

New member
דווקא הנחישות שלך היא זו שעלולה

להביא ל"נזק בלתי-הפיך, שללא כל ספק יפגום קשות בהתפתחותו הפסיכולוגית"... אני מעריכה אותך על הדאגה הרבה, אך הפתרון האופטימלי הוא לאו דווקא הוצאה מהבית וקריעה מההורים הביולוגיים. יכול להיות שזהו הפתרון הרע במיעוטו, אך אולי לא. כפי שהציעה איילות-תפנה בהקדם האפשרי ללשכת הרווחה ותמלא את חובתך כאזרח וכמכר של ההורים. שם יבדקו את הדברים ויחליטו לגבי ההמשך, לפעמים בגיבוי ביה"ש. אולי יקרה נס ויהיה ניתן לטפל בבעיה ולפתורה ללא הוצאה מהבית של הילד וזאת ע"י הענקת עזרה נפשית/תרופתית וכד' להורים (תלוי בבעיתם)... לאן התכוונת להוציא את הילד? ואיך? שיהיה שבוע טוב

מכתב חסוי לפסיכיאטר המחוזי.......

השכנים שלי עשו לי את זה....., שלחו מכתב חסוי לפסיכיאטר המחוזי. כיוון שבין השכנים היתה גם שופטת וגם פרקליטה מהפרקליטות וגם פסיכיאטרית וגם פסיכולוגית וגם מנכ"לית עירייה (מדובר בבנין מפואר), בית המשפט אכן הוציא את הילד מהבית, וכב השופטת הוציאה תעודת חיסיון על זה. אני טוענת שהשכנים קבלו את הדירות בחינם בשביל תעלולים כאלה... דרך אגב, עוד שכן הוא עובד בכיר בשירות בתי הסוהר. אני בטוחה שאף אחד מהם איננו יהודי, כולם מתחזים. דרך אגב, הפסיכולוגים שהגנו עלי, נפטרו בפתאומיות, עד נרצח (הרצח בחורשה) שופטת העירעורים חלתה ומתה, ועוד נפלאות . כבר מצאתי כמה מניעים, האחרון היה קשור לקשר שלי עם המלחין של "התקווה" (האמיתי). והנה מצאתי אתמול עוד הסבר, נקמה על רקע מלחמת העצמאות, הקרב האחרון באוקטובר 1948, ששיחרר את הנגב. מסתבר שקרוב משפחה שלי, שאף פעם לא התוודה על כך, היה אחד משלושה מתנדבים ש"השיגו" תת מקלע אנגלי מהאוייב, הפכו את הכיוון שלו, והיתה לו שרשרת של קילומטרים של תחמושת. כך חיברנו את באר שבע עם אילת וזכינו להרבה אוייבים, מקרב הנוצרים-סודניים שהשתתפו במסגרת הצבא המיצרי. מדובר בלוחמים שעשו זאת כמלחמת מצווה על הציונות הקתולית. לדעתי, שכני כולם מסתירים את דתם וגורמים בכך נזק ליהודים האמיתיים שחיים פה.

מדובר בקרב על חוליקאת.......

וזאת הזדמנות לבדוק כל מיני מקרים של רצח בצבא, תאונות בצבא, תאונות דרכים ומחלות משונות, על רקע של הצטיינות במלחמת העצמאות, או לפחות השתתפות בה. כל הזמן ידעתי על זה אבל חשבתי שהפגיעה היא על רקע של בעלות על נכסים ולא ידעתי שמדובר ב"נקמת מצווה" קתולית או אחרת. יחסי ישראל אפריקה, מתחילים להיות מובנים לי, בשנים הראשונות של המדינה. יחסי הפוך על הפוך. המדינה איננה יהודית.

ixmix

New member
../images/Emo6.gif LMAO! אתה גדול! ענק!

סטנדאפ במיטבו!

אני כבר לא יודע מה להעדיף ../images/Emo122.gif

מתקפת טרולים או את מתקפת הקונספירטורים שהתרגשה לאחרונה על הפורום.

למעלה