הזנת פגים

erezmmm

New member
הזנת פגים

שלום רב , הפורום הזה בהחלט חיוני ועוזר המון . שאלתי בעבר ואכן תשובתך עודדה אותי . היו ם אני שואלת שתי שאלות : 1 . בתי היא פגית שנולדה בשבוע 29 . מאז לידתה , אני שואבת חלב . בלילות אני נותנת מטרנה סנסטיב ( לפעמים מנה אחת , לפעמים 3 תלוי כמה חלב אני מצליחה לשאוב ללילה ) לרוב בלילה היא כ-CC 60 שזה לא כל הכמות (כ- 80 CC ) .ביום היא אוכלת הכל . ביומיים האחרונים כמות החלב מתמעטת ואני מוסיפה מטרנה גם ביום , שמתי לב שהיא אוכלת מעט , כחצי כמות , יציאה 1 , 2 ביום , שתן כל החלפה . האם יש מקום לדאגה ? 2. האם יש טעם לנסו ת להניק אותה , למרות שהיא אכלה עד עכשיו מבקבוק ?

תשובות

1. המשיכי לתת חלב אם כל כמה שניתן. . שימי לב לקצב העלייה במשקל- אם תמשיך לעלות במשקל באותו קצב הרי שאין מקום לדאגה. מתן השתן מעיד על כך שאינה מיובשת. בהחלט ייתכן שתתחיל לוותר על ארוחה אחת במהלך היממה והירידה בכמות האכילה בלילה עשויה לרמז על כך. 2. אפשר בהחלט ואפילו רצוי לנסות להניק- אחרי כל הנקה הציעי לה חלב מבקבוק- שאוב או מטרנה כך תראי האם ינקה. משמע- אם אכלה מהבקבוק את כל הכמות הרי שלא ינקה. כדי שלא לעייף אותה הגבילי תחילה את נסיונות ההנקה ל 10 דקות מכל צד.

למעלה