כפי שנכתב מעליי, הזעה היא מנגנון קירור של הגוף. זו מטרתה. לא שמעתי על סגולות בריאות מעבר לכך. אני מעדיפה פעילות גופנית בסביבה קרירה ונעימה.האם הזעה טובה לבריאות, במיוחד בעת ביצוע פעילות גופנית? אשמח לסימוכין, תודה.
זה גם מה שנראה לי. אלה שמבקשים מזגן בשיעורי יוגה ופילאטיס עצלנים ומפונקים, לא כל שכן חסרי ידע באנטומיה הבסיסית של הגוף.הזעה לא סתם טובה לבריאות. היא חיונית להשרדות. אם תחסום את ההזעה אתה תמות מהר.
הזעה היא הדרך של הגוף להוריד את הטמפרטורה שלו שעולה בעת פעילות גופנית, או כשהטמפרטורה בסביבה עולה.
הלחות שמתאדית לוקחת איתה את החום שנוצר וכך חום הגוף יורד.
הא? מה הקשר?זה גם מה שנראה לי. אלה שמבקשים מזגן בשיעורי יוגה ופילאטיס עצלנים ומפונקים, לא כל שכן חסרי ידע באנטומיה הבסיסית של הגוף.
בכלל לא.זה גם מה שנראה לי. אלה שמבקשים מזגן בשיעורי יוגה ופילאטיס עצלנים ומפונקים, לא כל שכן חסרי ידע באנטומיה הבסיסית של הגוף.
או שמזיעים מעט אבל לא מרגישים, כי הזיעה מתאדה מהר. כשיש עומס חום והזיעה נקווית על הגוף זה פשוט לא נעים. ולמעשה הגוף מבזבז אנרגייה בקירור במקום להקדיש את כולה לפעילות. כשאני בפעילות בעומס חום אני מתעייפת מהר ולכן פעילה פחות. כלומר באותה פעילות בדיוק הביצועים שלי נפגעים, אז מה השגתי בזה?בכלל לא.
אם הטמפרטורה בסביבה נמוכה מספיק הגוף לא צריך לייצר זעה.
זה גם בסדר גמור.
אם צריך להזיע כדי להוריד את חום הגוף טוב להזיע, ואם לא צריך טוב לא להזיע.
הכל תלוי בצרכים והגוף יודע מה הוא צריך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.