הזעה

• פותח הנושא i.s
  • פורסם בתאריך

i.s

New member
הזעה

אני בן 15 וסובל מהזעת יתר בעיקר באזור בית השחי קראתי בפורום הודאות בנושא אבל הפתרונות שכללו תרופות בתבלינים היו מבולבלות. אני חושב שהתופעה נובעת מלחץ, כשאני בבית לבד או עם המשפחה אני לא מזיעה, אני לא מרגיש לחוץ כשאני מזיע. מה צריך לעשות?

היי

יש לי רק דבר אחד להגיד לך שזה ממש ממש טוב אל תחשוב שזה רע כי בעצם מה שהגוף עושה הוא מנקה רעלים שיוצאים מהגוף אין מה ליכנס מזה לפחד זה לגטימי ודי טוב פשוט נראה לי שהתזונה שלך לא נכונה אז אם תוכל לפרט אשמח לענות שיהיה לך יום קסום שלך עדי

i.s

New member
היי עדי

אני אנסה לשנות את התזונה שלי ...אם הגוף מנקה את עצמו אז למה דווקא במקומות מסוימים כן ובאחרים לא? מה תרצה שאני אפרט?..אני מוכן לכל אני מבין שזה דבר לגיטימי אבל זה מאוד לא אסטתי ובמיוחד כשלכל העולם איכפת מהחיצוניות שלך תודה רבה רבה לך עדי

היי

אני לא נוהג בדרך כלל לפרט פה כי זה דבר אישי אז אני מבקש ממך אם תוכל לשלוח לי לאימיל את מה שאתה אוכל בדרך כלל דבר שני יש לי כמה שאלות כמו איזה טעם אתה הכי אוהב ואיזה פחות איזה עונה אתה אוהב ואיזה פחות איזה צבע אתה אוהב ואיזה פחות אשמח מאוד עם תשלח לי את זה לאימיל כי כן... ועוד דבר קטן הזעה שלך היא מלוחה יותר מידי או לא ?? בתודה מראש עדי ושהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תרגיש טוב שלך עדי

ester_lewin

New member
הזעת יתר

להזעת יתר גורם רגשי הנובע מהילדות המוקדמת. טיפול בה הוא טיפול הוליסטי, קינסיולוגי ,הנוגע בגוף, רוח, נפש. טיפול כירורגי מטפל בסימפטום ולא בגורם. הגורם מוצא דרכים אחרות להופיע.

למעלה