הזעם: קארי2

הזעם: קארי2

נו ראיתי שרובכם ראיתם את קארי ואהבתם... מה עם קארי2? ההמשך מ1999? אישית חשבתי שהוא לא מפחיד אבל יש בו משהו חביב. מככבים: ג'ייסון לאנדון איימי אירווינג אמילי ברגל ברונו דילן בקיצור הוא מומלץ על הנסיון לשחזר את ההצלחה ובגלל שסצינת הסיום רוקס!!!
מסיבת קולג' טיפוסית. כל בני הנוער מתאספים לבירה וסקס. חבריו של הבחור שהתאהב בקארי החדשדשה מחליטים לעשות מתיחה. הם מביכים אותה ברבים. היא זועמת. הרס מוחלט. סכינים עפים, אנשים מתים והסוף... הוא עומד למות ו... נו אני לא אהרוס.

קארי המקורי מ1976 ../images/Emo58.gif כולל

הוא על תלמידת תיכון שמושפלת על ידי שאר התלמידות המקובלות והיא בת לאימא שהיא משוגעת ומאמינה אדוקה באלוהים. היא חוששת שביתה תהפוך למופקרת והיא לא מרשה לה אפילו לנשף של בית הספר. כל הבנות ששונאות אותה מחליטות למתוח אותה ונענשות, אסור להן ללכת לנשף.ילדה אחת מרחמת עליה ומחליטה לנדב לה את החבר שלה שיקח אותה לנשף. אז קארי הולכת איתו. אבל אותן בנות שנענשו באשמתה מחליטות לנקום בה, הייתה אחת ספציפית שהיא וחבר שלה מארגנים דלי מלא בדם חזיר שיעמוד בדיוק מעל אותו מקום בו תעמוד קארי עם השימלה הלבנה שלה. ואז כשקארי זוכה בתואר והיא עולה לבמה והיא כולה מאושרת הדלי נשפך עליה וכולה מתכסה בדם. וכמובן שכולם צוחקים. אבל קארי כל כך כועסת שהיא מתחילה... לרצוח אותם בעזרת הכוחות הטלקינתיים שלה. ואנשים מתים והכל עולה בתוהו ובוהו. קארי חוזרת הבייתה, שבורה ממש. ובבית אימא מחכה לה ודוקרת אותה. זה סרט מאוד חזק עם סצינות ממש מזעזעות וטובות.

liavsayegh

New member
אבל...

הראו אותה עושה שיקויים וכאלה...חחח וכל מיני כישופים...

ocean boy 22

New member
דעתי

אני מאוד אהבתי את "קארי 2".. אולי אפילו יותר מהראשון. קודם כל, הסרט היה המשך של ה-1: הוזכרה העלילה של "קארי", היו פלשבקים, זכינו לראות את הבי"ס ההרוס מהסרט הראשון ואמרו כמה תלמידים נהרגו באסון שהיה אז, וכמובן הופעת אורח מבורכת של איימי אירווינג, שגילמה את סו סנל ב"קארי". אחלה של סצנת סיום.. והסוף ממש עצוב!

קודם כל אני ראיתי את שני הסרטים

בערב שהיה מוקדש לקארי... הם באו ברצף בערוץ MGM משעה עשר. את קארי מרבים לשדר שם אבל את קארי2 פחות. מידי פעם תבדוק... אני ראיתי את זה מזמן...

יותר מהראשון?!

באמת אהבתי את הפלאשבקים ואת האווירה החדשה שנוצרה... במיוחד אהבתי את איימי אירווינג גומרת
תלויה על הדלת. זה היה קטע ענק. בכלל כל סצינת הסיום הייתה מאוד חזקה אבל מכאן שהסרט יותר טוב מהראשון? לא נראה לי, אני נשארת נאמנה למקור.

shawn 1

New member
אם מישו ישמע שיש את קארי 2 אז

שירשום פה תזכורת... תודה!

למעלה