הזעת יתר מיואש!

hay74

New member
הזעת יתר מיואש!

ישנו מישהו שיכול להמליץ לי על טיפול בהזעת יתר בפלג עליון של הגוף אני נורא מיואש אני לרוב מזיעה מהתרגשות כתוצאה ממגע עם מכרים אני נורא מיואש האם מישהוא יכול לטפל בזה רופא אמר לי שאין טיפול קונבנציונלי בתודה המיואש

robinhod

New member
דיקור יכול לעזור לך אבל

יש עוד מספר דברים שצריך לדעת, האם אין הזעה כלל בפלג גוף תחתון, האם ההזעה ספונטנית או יש לה שעות שבהן היא מופיע יותר. האם בנוסף להזעה יש עוד סימפטומים של מחולקים לשני פלגי הגוף. כאשר תלך למטפל עליך לתת לו את כל הפרטים הללו, מין הסתם מטפל טוב ישאל אותך את זה יקח לך דופק ויתבונן בלשון וישאל עוד המון שאלות אשר יראו לך שהן אינן קשורות לנושא אבל חשוב לענות עלהן להצלחת הטיפול. רפואה שלמה

הזעת יתר

דיקור יכול לסייע בפן הפיזי, עם זאת את מציינת כי בזמן מגע עם מכרים את מזיעה ומכאן אני מסיק כי הענין נובע לרוב על הצד הרגשי - נפשי שבו ניתן לטפל במגוון דרכים כגון: תמציות פרחי באך, פאלם תרפי, קינסיולוגיה ווד.... יש לטפל במקור הבעיה !!! רק בריאות!

robinhod

New member
הזעת יתר פן רגשי ליואל

יואל אני לא יודע עד כמה אתה מכיר דיקור אך, רפואה סינית מטפלת גם בפן הנפשי וגם בפן הרוחני כך שטיפול זה או כל טיפול אחר ע"י מטפל טוב יטפל במופע וגם בשורש

hay74

New member
הזעת יתר (לרובין הוד)

שלום לך רובין הוד אתה נתת לי סריקה כללית ואני מאוד מודה לך אבל האם אתה יודע להמליץ לי מקומות טיפול כלומר אני מאזור נתניה והייתי מבקש ממך אם אתה יכול להמליץ לי מקומות שבהם ניתן לטפל כפי שאמרת באיזור נתניה וסוגי טיפול שאולי אתה יכול להמליץ תודה מראש...

ester_lewin

New member
טיפול קינסיולוגי

טיפול קינסיולוגי מאבחן ומנטרל חסימות בגוף ובנפש. מאבחן ומנטרל את הגורם להזעה. יכול לעזור. אין מדובר על טיפול אחד אלא יותר. אין כאן זבנג וגמרנו.

BaBy-Girl

New member
ken

תבקש דאודורנט שנקרא ANHYDROL DEO DOR בבית מרקחת. לא צריך מרשם רופא.

hay74

New member
היי baby-girl

שלום לך ביבי גירל האם את מודעת לכך שהזיעה שלי היא בפנים ולא בבית השחי , האם את יודעת שיש למישהוא שאת מכירה מקרה דומה לשלי? ואם כן איך טיפל בזה? ואם זה עזר לו? איך אני יכול לשים את הדאודוראנט הזה בפנים? אשמח לקבל תשובה

BaBy-Girl

New member
אין לי מושג אין למנוע הזעה בפנים

לא נראה שהדאודורנט הזה יעזור לפנים, הוא נורא חזק ושורף. תנסה בפורומים אחרים (וואלה, נענע וכו´). ידוע לך על דאודורנטים אחרים להזעת יתר? תודה! ביי

למעלה