הזעת יתר -__-

• פותח הנושא yarou
  • פורסם בתאריך

yarou

New member
הזעת יתר -__- ../images/Emo122.gif

בעיקר בבית השחי, בראש, החזה, הגב... אוקיי, בכל הגוף..... מה עושים? ניסיתי את אנהידרול פורטה, שעזר למשך זמן מה ולמרות שלא השתמשתי בו הרבה הוא הפסיק לעבוד בשלב מסויים, או לפחות נעשה הרבה פחות יעיל מבעבר וגם גרם לגירויי נוראי והכל.. וזה רק לגבי בית השחי, מה לגבי שאר הגוף? יש לי פיתרון אחד, והוא לעבור לארץ נורמלית שפחות חם בה, אבל יש לי עוד כמה שנים עד אז... עזרתכם? =]]]]

yarou

New member
הלכתי,

הוא הביא לי איזה דאודורנט לא יעיל, ועוד רשימה של כאלה.. לא עזר.. זה כבר שלוש שנים הבעיה הזאת..

goldy

New member
יכול להיות שאתה בלחץ נוראי?

האים התופעה התחילה עים הזעה מוגברת מכפות הידיים?

Ben Dor

New member
אמממ בקשר לבית שחי

שמעתי על משהו גאוני... יש בנים\בנות שעושים את זה אני אישית לא כי אני לא מזיעה הרבה... שמים מגן תחתון (תחתונית של בנות) על החולצה באיזור של הבית שחי ואז זה סופג את הזיעה ולא החולצה...

יש את הדיאורדוראנט הזה

אקס. זה לכל הגוף. או שגם את זה ניסית וזה לא עזר?

בעיקרון ..../images/Emo89.gif

אני יכולה להגיד לך שבגיל ההתבגרות ( עד גיל 17 בערך .. ) היה לאח שלי אותו דבר. בעיקרון היה לו רק בבית שחי ממש ריח, שאף דאודורנט לא יכל להתגבר. אבל זה עבר לו ( חמסה :) ) בעיקרון יש כאלה שזה בעיקרון רק בגיל ההתבגרות. זה פשוט הפרשות מוגברות של בלוטות הלימפה שלך! נסה להתקלח יותר, ולפנות שוב לרופא ולהתעייץ איתו. בדוק יש מה לעשות עם זה! אם אני לא טועה יש מדבקות או משהו =\ לא סגורה על עצמי!

yarou

New member
אממ.. תודה רבה לכולם והכל,רק דבר אחד :) ....

אני בת.ואני חושבת שיותר נתתם עיצות בנוגע לבנים, אקס מתאים גם לבנות? |:

לאקס יש ריח של בנים

לראות בת שמריחה מבושם של בנים זה קצת מרתיע... אותי לפחות... *נזכרת בספר "הבושם"* ספר מדהים.

d e b a s e r

New member
הרבה בנות משתמשות בזה...

יש כל מיני ריחות, אפשר לבחור אחד שפחות נחשב לריח גברי.

למעלה