הזקנה השמנמנה צריכה להתאמן-איך אני עושה זאת??

הזקנה השמנמנה צריכה להתאמן-איך אני עושה זאת??

"פעם" יכולתי לצעוד לי בכייף וליהיות מנויה במכון לשמחת ליבם של הרופאים שלי.גופי תוחזק היטב. בשנתיים וחצי האחרונות בגלל תלאות רפואיות-יצאתי מכלל כושר לחלוטין.הגידים בכף הרגל נקרעו אסור היה לי ללכת-אירוע מוחי בעקבותיו נאסרה הרמת משקולות-שקעתי לי במין בועה של אין כושר וזה עצוב. |כשחזרתי לאיתני פחות או יותר ונראה אור בקצה המנהרה חטפתי בורסיטיס אומלל וקורטיזון העולם התאחד אל הירך שלי.נו-צאי ולכי עם בורסיטיס!!!!!זה כואב!והמגבלה הטכנית לא מאפשרת. נכון להיום הקרדיולוגים דורשים ספורט-ואני בפני דילמה שכזו:הליכה ברחוב בקצב האפשרי לי או מכשיר אליפטיקל בבית-מה ייתן לי תחזוקה גופנית טובה יותר?משקולות בשלב זה לא באות בחשבון כי אסור לי כובד על הירך-איך אני מביאה את גופתי למצב שהיא תחוש שהיא חיה?ואם לקנות מכשיר או מכשירים אנא המלצה
תודה ויום טוב
דולפי

תמצאי מאמן שמבין

במקרה שלך - לעשות לבד ממש לא טוב. את חייבת מישהו שמבין ומתיחס לסך כל המרכיבים (שיש בך), מההיבט הפיזי, השיקומי, וגם המנטלי..., בעיני מה שהכי חשוב, זה להחזיר לך את ה"ניצוץ" גם בעיניים וגם לחיים, אומנם חסרים הרבה פרטים עליך שהיו יכולים לעזור, אבל כרגע הם לא ממש רלוונטיים, כרגע חשוב שתבחרי מה הכי היית רוצה ועם זה תתקדמי הלאה לבחור את מי שמתאים לעבוד איתך. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

תודה על המענה הנאה אבללללללללללללללל

לא יכולה כלכלית להתחיל עם מאמן אישי.לכן חשבתי לשמוע לעצת הרופאים על האליפטיקל ורציתי להבין אם אכן הוא נותן את מכלול הפרמטרים שהגוף צריך
פעם קראו לי "גולני" היום אני תקן גופה.
ערב נחמד-תודה דולפי

oridoron77

New member
היי דולפינה

רונן המליץ נכון, ואחזק אותו, שמאוד כדאי ליזום אפילו פגישה דו חודשית עם מאמן שיתייחס למצב שלך, ואולי כן יתן לך תרגילים שלא יעבירו עומסים על מקומות עם פונטציאל גבוה לפציעה O(החשיבות שלהם רבה). לגבי בחירת סוג הפעילות, איאפשר לדעת עד כמה העומסים על הברך מסוכנים בשבילך. הפעילות האירובית המומלצת ביותר היא הליכה לפני כל וריאציה אחרת שקיימת, אבל עם זה ההייתי ממליץ לך להתייעץ עם רופא. בהצלחה אורי

איזה יופי של פורום../images/Emo51.gif

היום החלטתי לעשות מעשה ואת הדרך לרופא עשיתי ברגל.זה היה איטי ומעצבן ,אך מרגע שמרשים לי אין אפשרות שאדחה זאת-חיפשתי כרגע סמיילי והלב שלי נעצר כשראיתי את הבלון של רון ארד!אני עדיין לא מכירה את הפורום. ההמלצה על האליפטיקל היתה מתוך הסבר שזה ימנע זעזועי הליכה-בירך הפגועה חזק מהבורסיטיס.אני מעדיפה תמיד את ההליכה בחוץ כי מעבר לכייף שבצעידה זה זמן שלי עם עצמי בין ענני הפיח......להביא עוד מתלה בגדים הביתה לא ששתי ,בקושי דחפתי את אופני הכושר לבת שלי....עכשיו המתלה אצלה
אני...... השאלה שאין לי עליה תשובה היא מה הפעילות העדיפה לי לאור הנתונים:אליפטיקל או הליכה ברחוב? בכל מקרה הפעילות המותרת לי כעת היא מינורית אבל התחושה של הגוף הנוקשה איומה.כל חיי ההקפדתי על פעילות יומיומית וכעת אני חסרת אונים מול מציאות מכאיבה.חזק. כל זמן שאני בטיפול אוכל רק אחת משתי אופציות אלה.בסיום הטיפולים-חדשיים בערך-אתייעץ כאן מפני שלא הבנתי שמאמן אישי יכול ליהיות שלא על בסיס צמוד.מקווה שבין שלל מילותי הבהרתי הפעם היטב את שאלתי. תודה ענקית ויום טוב
דולפי

lampel

New member
החלטה שלך

לגבי מכשיר אליפטי או הליכה בחוץ זו החלטה שלך, שניהם בסדר גמור. מה שכן הייתי דווקא ממליצה לך לשחות או לבצע הליכות בבריכה שם אין החזקה של הגוף, את לא מרגישה את כובד משקלך מה שמסייע בעבודה ובחיזוק המפרק .

למעלה