הזריקות

הזריקות

האם לאי מי יש חדשות בנוגע לזריקות שדיברה עליהן הד"ר בכנס? אמרו שמנסים להביא אותם לארץ. האם יש למישהו חדש? דרך אגב מישהו ניסה לתת זריקות ויטמינים פה בארץ ( מה שנותנים בקופת חולים?)

תשובה

ראשית כל, אני מבקש אתנחתא למארגני הכנס ואני בכללם. הכנס נגמר רק אתמול בערב ואנחנו צריכים להתאושש. יש הרבה מהלכים שצריך לדחוף, אבל זה ידרוש זמן. ספציפית - לא לתת זריקות B12 של קופת חולים . הזריקות הללו הן של ציאנו-קובלמין. הילדים שלנו צריכים מתיל-קובלמין. רק זה מגיע למעגל המתילציה שלהם כהלכה. תסתכלו ב- www.drneubrander.com. לגבי בית המרקחת בארץ, כמו שפתחתי, אין חדשות. אני לא הייתי בונה ציפיות שזה יהיה בקרוב. לפחות חודשיים עד שהם יסכימו, אנחנו נוודא שהתנאים שלהם מספיק טובים, הם ילמדו איך להכין את החומר מהרוקח האמריקאי וגו'. בינתיים, אם את כבר על GFCFSF, תיסוף מינרלים וויטמינים, שאר חברי "החמישיה" של ד"ר מק'קנדלס וזה מה שחסר לך כדי להמשיך - הזמיני מחו"ל. חבל על הזמן של הילד.

מנגו51

New member
../images/Emo51.gifהחמישיה-מה זה?

הייתי בכנס, אך, מסתבר שהביו-רפואי ממש לא הצד החזק שלי. האם מישהו יכול לעשות פה סדר? ולכתוב בדיוק מה צריך אחרי הדיאטה? האם ניתן לתת את התוספים גם ללא דיאטת הגלוטן? ואיך אנחנו בתור קבוצת הורים נקדם את עניין הזריקות? תודה מראש.

Freed1

New member
החמישיה - רצ"ב הפירוט

METHYLATION TREATMENT “ QUINTET” 1) GLUTATHIONE (GSH), ORAL, TD, OR IV 150-MG BID ORAL, 125-MG BID TD, 300-600-MG IV 2) ALLITHIAMINE (TD - TTFD) 50-MG BID (COMPOUNDED OR AUTHIA) 3) METHYLCOBALAMIN (INJECTABLE M-B12) CONC 25-MG/ML, 64.5-MCG/KG Q 3 DAYS 4) FOLINIC ACID, 800-MCG TWICE DAILY 5) DMG, 125-MG PER YR OF AGE, ALL IN AM OR TMG, 500-1000-MG TWICE DAILY אבדוק איתה אם אפשר לשים את המצגת כולה בלינק בפורום

maanina

New member
מתן ה"חמישיה"

מחייב דייאטה מלאה? אנחנו רק בהתחלה.

razgalili

New member
אנחנו נותנים

MB12 בתוצאות ברורות וחיוביות. הילד הרבה פחות תקשורתי בלי הזריקות הנ"ל. עם זאת הילד לא נרפא, והוא עדיין בתפקוד נמוך מאוד.

neomyz

New member
כל השאלות כאן - האם חייבים דיאטה

מלאה וכו' - לפי מקנדלס - כן. אנחנו ארבעה חודשים על GFCF מוחלט, וכל הזמן לא ידענו איך נוריד את הסויה, או איך ניתן את האנזימים לפני כל ארוחה וכו'. חזרתי הביתה מהכנס עם מוטיבציה מחודשת: יום אחרי זה הורדנו את הסויה לגמרי, הלכתי לסופר, קניתי מיץ אגסים (לפי ההוראות של מקנדלס...) ואני מערבבת בתוכו את האנזימים ונותנת לו במזרק לפני כל ארוחה (כי הוא לא מוכן לשתות מיץ אלא רק מים). בקיצור - חבל, חבל על הזמן של הילדים. כמו שנאמר If there's a will there's a way, ואני מדברת על ילד שאוכל בערך 3.5 מזונות ולא מוכן לנסות שום דבר חדש בשום אופן. אז אפשר. צריך פשוט לעשות את הצעד ולהאמין שזה חשוב לגמרי, כמו תרופה מצילת חיים.

איזה מיץ?

על מיץ האגסים שאני ראיתי בסופר כתוב שמוסיפים לו סוכר. זה קצת מחמיץ את הנקודה...

עדיף לצמצם למינימום שימוש בפחיות

בגלל חשיפה למתכות כבדות שדולפות לתוך התכולה. אחרי שפותחים פחית יש לרוקן אותה מייד לכלי קיבול אחר ולא לשמור אוכל בתוך פחית במקרר.

neomyz

New member
המיץ שמצאתי הוא מיץ אגסים וקיווי

של פריגת, מכיל מחית אגסים, מחית קיווי (מקנדלס אישרה גם את זה) וכלורופיל כמעקב חמצון. ארוז בבקבוק פלסטיק. הוא מוחזק בסופרמרקטים בקרור, בגלל שלא מוסיפים לו כל מיני חומרים .

למעלה