הזרמת אנרגיות חדשות

אופיפה

New member
הזרמת אנרגיות חדשות../images/Emo27.gif

יש רעיון שמאוד מוצא חן בעיני בפנג שוואי שאומר שכדי להכניס אנרגיות חדשות לבית ולהביא לשינויים לטובה צריך להוציא מהבית את כל מה ששוכב שם שנים ללא שימוש את כל מה שאוגרים סתם והיה צריך לזרוק מזמן.ואחרי שנזרוק את כל אלה נפנה מקום לאנרגיות חדשות להכנס. אני חושבת שאותו עקרון עובד גם בראש שלנו. כדי לזוז קדימה ולהביא לשינוי אנחנו צריכים לעשות ניקיון יסודי במחשבות שלנו ולזרוק החוצה את כל "הסמרטוטים המשומשים", כל המחשבות שהתישבו לנו בראש ותוקעות אותנו בלופ. וכך יתפנה מקום למחשבות חדשות רעיונות חדשניים ואנרגיות חדשות שיזיזו אותנו קדימה. שבוע טוב לכולם.

reedgreenwhait

New member
טוב ויפה...

אבל לא פשוט... קשה לגרש מחשבות מהראש, לפחות לי זה קשה.

אופיפה

New member
אני לא אמרתי שזה פשוט.

אבל כדי להשיג שינויים צריך בד"כ להשקיע מאמץ. אבל מאמץ מחשבתי הוא מאמץ שלא עולה כסף. לעשות סדר בראש זה בחינם.ואפשרי לכל מי שבוחר בכך. העניין הוא האם באמת בוחרים!

ואיך זורקים את הסמרטוטים האלה?

זה נשמע קל יותר מאשר הביצוע עצמו.... יש לך מושג איך זורקים את הסמרטוטים והדברים הישנים מהלב? ומה אם הלב עצמו הופך לסמרטוט אחד גדול? נזרוק אותו? אין ברירה אלא לכבס אותו... ובכביסה נשארים עדין כתמים וצלקות וקרעים....

אופיפה

New member
שוב, אמרתי שזה לא קל אבל

אפשרי. מכירים בסרטים המצויירים את השדון הטוב והשדון הרע שיושבים על הכתפיים... זה דורש אימון. וצריך כל פעם לגרש מחדש את השדון הרע עד שהוא מתייאש ומתגמד ונעלם. ולגבי הלב,צריך כל הזמן להזרים בו דם חדש. נותנים לדם המלוכלך לצאת( ולא מחזיקים בכח את הלכלוך בפנים) ונותנים לדם חדש ורענן להכנס. רעיונות חדשים, אנשים חדשים מביאים איתם שינוי. לא קל, אבל אפשרי!

einatgross1

New member
לזרוק את הסמרטוטים.

אתה צודק, חסר לנו מחק. בזמן בריאת האדם נשכח המחק. הוא אינו מנגנון שקיים בנו. בכל אופן ניתן לא לחזק זכרונות, ואז יש סיכוי שהם פחות יהיו בפוקוס ובמודעות . איך נמנעים מזכרונות? אני מקווה שכולם יתרמו טיפים לדיון מרתק זה. אני מציעה את הטיפים הבאים: א. להתמקד בזכרונות הנעימים (גם אם יש ממש מעט כאלו), ולגרום להם לתפוס נפח גדול יותר בתודעה. ב. לחייב את עצמנו לעשות לפחות דבר אחד שאנחנו ממש אוהבים ביום. כך יהיה חיזוק בתודעה של דברים טובים, המרעננים את הלב. אני מאחלת לך לב גדול אדום ויפה

einatgross1

New member
המחשב ואני../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

את מזכירה לי משהו שקורה לי פעם בשנה, בדרך כלל בראש השנה. המחשב שלי קורס, וכל דבר אפשרי בו נעלם. בפעם הראשונה שזה קרה לי, לפני מספר שנים, חרב עלי עולמי. עבודתי מבוססת על נמחשב, והרבה מהיצירות שלי, וחומרים רלוונטים אליו שמורים בו, ולא כל פסיק מגובה. בכל אופן כיום, כשזה קורה (השבוע זה קרה), דפיקות הלב קטנות יותר. גיליתי שהמחיקה של הכל, פתאום יוצרת בנייה מחודשת וקפיצת מדרגה. תודה על הרעיון מתחום בפנג שוואי. לפעמים עולמות פחות מוכרים, מביאים איתם משב רוח רענן.

למעלה